Recept na Uzené koleno s křenovým přelivem
Recept na Uzené koleno s křenovým přelivem je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Uzené koleno s křenovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 uzené koleno 6 kuliček nového koření 6 kuliček pepře 2 bobkové listy přeliv: 1 litr mléka 3 pol. lžíce hladké mouky špetka muškátového oříšku sůl sklenička sterilovaného křenu nebo čerstvého strouhaného.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Uzené koleno s křenovým přelivem
Recept na Uzené koleno s křenovým přelivem: Koleno s kořením uvaříme v tlakovém hrnci s vodou. Odkostíme, nakrájíme na kousky. Přeliv- mléko přelijeme do hrnce, trochu si necháme na zahuštění s moukou. Osolíme, přidáme muškát. oříšek a přilijeme rozmíchanou mouku, mícháme do zhoustnutí, provaříme ještě asi deset minut na mírném ohni. Odstavíme z plotny, přimícháme křen a necháme vychladit, sem tam promícháme. Maso přelijeme přelivem.
Poznámka k receptu na Uzené koleno s křenovým přelivem: Podáváme s těstovinami nebo zeleninovým salátem. Toto jídlo se jí i za studena.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzené koleno s křenovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: k.radulka (Radka Kárníková)
- Datum vložení: 12.05.2011
- Počet porcí: 4 porce velké
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 uzené koleno 6 kuliček nového koření 6 kuliček pepře 2 bobkové listy přeliv: 1 litr mléka 3 pol. lžíce hladké mouky špetka muškátového oříšku sůl sklenička sterilovaného křenu nebo čerstvého strouhaného
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzené koleno s křenovým přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzené koleno s křenovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzené koleno s křenovým přelivem
|
|