|
Recept na Uzbecký jehněčí šašlik
Recept na Uzbecký jehněčí šašlik je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Uzbecký jehněčí šašlik budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g jehněčí kýty, sůl, 2 menší cibulky, špetka anýzu, 1 citrón, 2 lžíce oleje, 100 g slaniny, hladká mouka, estragon (petrželka, zelená cibulka), olej na pečení, mletý pepř a skořice..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Uzbecký jehněčí šašlik
Recept na Uzbecký jehněčí šašlik: Jehněčí maso pokrájíme na kostky, cibuli nasekáme nadrobno, přidáme anýz a posekaný estragon (petrželku), citrónovou šťávu i kůru, promícháme a necháme uležet 6 až 8 hodin v chladničce. Maso vyjmeme, kostky napichujeme na jehly, doprostřed a na kraje napíchneme plátek slaniny, osolíme a pečeme na žhavém uhlí (nebo na pánvi v oleji). Hotové posypeme sekanou cibulovou natí, nebo cibulí, mletým pepřem a skořicí.
Poznámka k receptu na Uzbecký jehněčí šašlik: Šašlik na fotce je vylepšen o kuřecí játra, napichovaná mezi jehněčí maso a angl. slaninu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzbecký jehněčí šašlik, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: honzam
- Datum vložení: 04.12.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 600 g jehněčí kýty, sůl, 2 menší cibulky, špetka anýzu, 1 citrón, 2 lžíce oleje, 100 g slaniny, hladká mouka, estragon (petrželka, zelená cibulka), olej na pečení, mletý pepř a skořice.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzbecký jehněčí šašlik,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzbecký jehněčí šašlik - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzbecký jehněčí šašlik
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|