|
Recept na Tropický grilovaný pstruh
Recept na Tropický grilovaný pstruh je zařazen v kategorii grilování.
K přípravě Tropický grilovaný pstruh budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 ks pstruh vacsi 1 ks limetka za hrst koriander vňať za hrst matove listky cerstve 2 cm zazvor cerstvy 1 citronova trava 2 ks feferónka 3 ks cherry paradajky 2 ks komquat 100 g slanina údená prerastená olej olivový sol morska jemna cierne korenie mleté cerstve.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tropický grilovaný pstruh
Recept na Tropický grilovaný pstruh: 1-Cerstveho pstruha som ocistil z vnutra vyumyval a vysusil .Oskrabal supiny a ostrymi kuchynskymi noznicami pristrihol chvost a plutvy ( aby nam to neskvrcalo pod grilom). Ostrym nozom narezal zarezy pod uhlom po obidvoch stranach. Dutinu som vytrel olejom posolil a pokorenil. Dutinu som naplnil natrhanou matou, koriandrovou vnatou a nakrajanym zazvorom a na drobno nakrajanou citronovou travou , plus mladou jarnou cibulkou. Naplnenu ryby sme si polozili na nerezovu dvojitu sietku na grilovanie ryb. Najprv sme oblozili jednu stranu poukladali platky limetky a komquatov a stedro poobkladali nakrajanou slaninkou.Preklopili a oblozili druhu stranu a zavreli. A este raz pokropili olejom a ochutili. 2-Grilovali sme na rozohriatom zahradnom grile s poklopom. Prvych cca.25 minut na nizkom plameni so zavretym poklopom , podstate sme toho pstruha "udili".Potom sme dali na poslednych cca.5 minut z kazdej strany na vacsi plamen dopiect -zafarbit.( dlzka pripravi je individualna treba skusit vydlickou ci sa masko "odlupuje".)Cerstvy pstruh je velmi rychlo hotovy. Ako alternativa da sa pripravit jednoduchsie v kuchyni ,naplnit ,zabalit do dvojiteho alobalu a dat piect do rury a poslednych cca 5 minut otvorit a pustit grill v rure a dat zapiect. 3-Servirovali sme s miesanym salatom z cherry paradajok a ohariek, jarnou cibulkou a v grile pecenymi zemiakmi.
Poznámka k receptu na Tropický grilovaný pstruh: V Cechach a na Slovensku su vyborne pstruhy potocne a duhove tu su zase tropicke koralove.Takze si zasluzil tropicku upravu vonku na grile s cerstvym zazvorom ,citronovou travou, limetkou,komquatom, koriandrom a matou , jarnou cibulkou a zopar chili papriciek.( No a slaninka ...slovak sa nezaprel ).
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tropický grilovaný pstruh, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nonya
- Datum vložení: 29.04.2011
- Počet porcí: 2-3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Grilování
- Suroviny: 1 ks pstruh vacsi 1 ks limetka za hrst koriander vňať za hrst matove listky cerstve 2 cm zazvor cerstvy 1 citronova trava 2 ks feferónka 3 ks cherry paradajky 2 ks komquat 100 g slanina údená prerastená olej olivový sol morska jemna cierne korenie mleté cerstve
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tropický grilovaný pstruh,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tropický grilovaný pstruh - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tropický grilovaný pstruh
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|