|
Recept na Toreadorova pánev
Recept na Toreadorova pánev je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Toreadorova pánev budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
650 g byčích žláz/3 ks 100 g obyčejného zauzeného špeku(slaniny) 100 g gazdovské slaniny 1 kostka zeleninového bujón ½ kl drceného kmínu 1 velká cibule 2 velké bílé papriky 13 menších žampionů snítka libečku na vyvaření 1 pl oleje sůl,mletý pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Toreadorova pánev
Recept na Toreadorova pánev: Všechnu zeleninu očistíme, žampiony překrojíme na polovinu, menší ponecháme vcelku, cibuli nakrájíme na jemné půlměsíčky, papriky nakrájíme na širší proužky. Na pánev do rozehřátého oleje dáme orestovat žampiony, mírně je osolíme, přidáme drcený kmín a pak je 10minut podusíme. Mezitím si na drobnější kostičky nakrájíme špek a slaninu. Každou žlázu rozřízneme na 3 plátky a ty pak na menší úzké nudličky. Rozehřejeme si větší hlubší pánev, vložíme oba druhy slaniny a necháme orestovat do růžové barvy. Přidáme žlázy, libeček, rozdrobíme kostku bujónu, promícháme a necháme prudce orestovat. Šťávu, kterou maso pustí necháme za občastného promíchání vyvařit, cca po 10minutách přidáme cibuli a papriky, přiklopíme poklicí a na mírném plameni dusíme 15minut. 5minut před koncem přidáme předem podušené žampiony, dochutíme pepřem, dle potřeby přisolíme a dovaříme. Jako přílohu jsem zvolila brambory.
Poznámka k receptu na Toreadorova pánev: Pro"vyznavače"tohoto jiného masa jsem připravila další dobrou a šťavnatou pochoutku o kterou se tady s vámi ráda podělím:-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Toreadorova pánev, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 03.08.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 650 g byčích žláz/3 ks 100 g obyčejného zauzeného špeku(slaniny) 100 g gazdovské slaniny 1 kostka zeleninového bujón ½ kl drceného kmínu 1 velká cibule 2 velké bílé papriky 13 menších žampionů snítka libečku na vyvaření 1 pl oleje sůl,mletý pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na toreadorova pánev,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Toreadorova pánev - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Toreadorova pánev
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|