RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz, recepty Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz, Šťavnaté, chutné, řízečky, , býčích, žláz


Recept na Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz

Recept na Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
850 g býčích žlaz 1 PL strouhaného uzeného sýra 2-3 vejce čerstvá domácí strouhanka + hladká mouka na obalení + perlivá voda/pivo/ sojová omáčka, worcester, pepř mléko sladko-kyselý nálev ze sterilovaných paprik sádlo nebo olej na plech.

Šťavnaté a chutné řízečky  z býčích žláz
Zvětšit obrázek

Recept na Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz

Recept na Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz:
Býčí žlázy pokrájíme na plátečky a vložíme na 4 hodiny do mléka. Poté je vyndáme,omyjeme a vložíme je přes noc do sladkokyselého, kořeneného nálevu ze sterilovaných paprik, kam můžeme i nakrájet pár kousků sterilované papriky pro lepší chuť a pikantnost. Další den si připravíme suroviny na klasický trojobal + perlivou vodu/pivo/. Býčí žlázy necháme okapat, poté je potřeme směsí, smíchanou ze sojové omáčky,uzeného sýra + worcesteru. Vejce si ušleháme s perlivou vodou. Pak již plátky z býčích žlaz obalíme v trojobalu. Řizečky smažíme raději na plechu a na oleji v rozehřáté troubě okolo 180 stupňů po dobu cca 20 minut do měkka.Zpočátku můžeme plech s řízečkama přikrýt alobalem a pak ke konci smažíme již bez alobalu.

Poznámka k receptu na Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz:
P.S. Velmi výborné je také řízečky zapékat na plechu, kam jsme si připravili pečící papír, nebot řízky jsou dietnější a nejsou vloženy přímo do oleje, pak jsou velmi chutné. Barva řízečků je klasicky zlatá.Poznámka - perlivá voda/pivo/ nám maso zkřehčí a nadýchá. Řizky nám chutnali moc.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 27.03.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 850 g býčích žlaz 1 PL strouhaného uzeného sýra 2-3 vejce čerstvá domácí strouhanka + hladká mouka na obalení + perlivá voda/pivo/ sojová omáčka, worcester, pepř mléko sladko-kyselý nálev ze sterilovaných paprik sádlo nebo olej na plech
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist