|
Recept na Sójovo-kuřecí Čína
Recept na Sójovo-kuřecí Čína je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Sójovo-kuřecí Čína budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 menší kuřecí prsa 150g sójového masa (nudličky nebo kostky) 500ml vývaru 1/2 lžičky dijonské hořčice 2-3 stroužky česneku 350g zeleninové čínské směsi (Mochov) 4 lžíce sójové omáčky 1 lžička bramborového škrobu (škrobové moučky) 250ml silného masového vývaru sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sójovo-kuřecí Čína
Recept na Sójovo-kuřecí Čína: Ráno si sójové maso zalijeme horkým vývarem (500ml) a necháme odstát, aby se maso ,,napilo“. Potom přidáme nakrájené kuřecí, prolisovaný česnek, 3 lžíce sójovky a hořčici. Promícháme, přikryjeme a necháme v lednici odpočívat. Marinované maso zatáhneme na rozpálené pánvi, přidáme zeleninu a necháme 10-15min za občasného míchání restovat. Do mísy od marinády si nalijeme vývar (250ml), 1 lžíci sójovky a škrob. Metličkou lehce prošleháme, aby se škrob rozpustil a poté omáčkou zalijeme směs na pánvi. Prohřejeme a podáváme s rýží (Natural, neloupaná)
Poznámka k receptu na Sójovo-kuřecí Čína: http://dlabemezdrave.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sójovo-kuřecí Čína, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: DlabemeZdrave (Mishka)
- Datum vložení: 19.03.2013
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 2 menší kuřecí prsa 150g sójového masa (nudličky nebo kostky) 500ml vývaru 1/2 lžičky dijonské hořčice 2-3 stroužky česneku 350g zeleninové čínské směsi (Mochov) 4 lžíce sójové omáčky 1 lžička bramborového škrobu (škrobové moučky) 250ml silného masového vývaru sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sójovo-kuřecí Čína,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sójovo-kuřecí Čína - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sójovo-kuřecí Čína
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|