|
Recept na Smažený vepřový "španělák"
Recept na Smažený vepřový "španělák" je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Smažený vepřový "španělák" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky vepřové kýty, plnotučná hořčice, pepř, sůl, uzený špek, 2 vejce uvařená na tvrdo, zavařené okurky /nakladačky/, 2 kvalitní špekáčky, 2 vejce na obalení, hladká mouky, strouhanka, olej, máslo, brambory..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Smažený vepřový "španělák"
Recept na Smažený vepřový "španělák": 1. Vepřový plátek naklepeme, osolíme a opepříme. 2. Plátek potřeme plnotučnou hořčicí. 3. Na to poklademe špalíček špeku, 1/4 vejce, špalíček špekáčku a špalíček okurky. 4. Vše zavineme a sepneme párátkem. 5. Obalíme v hladké mouce, rozšlehaných osolených vajíčkách a strouhance. 6. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje /nejlépe ve fritovacím hrnci/ do zlatova. 7. Podáváme s vařenými brambory politými rozpuštěným máslem.
Poznámka k receptu na Smažený vepřový "španělák": Zdroj: SRecepty Je to velmi zajímavá a chutná verze smaženého závitku.:-) Z kousků masa jsem udělala špíz "španělák"
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smažený vepřový "španělák", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: BILKOVAI (Iveta Bílková)
- Datum vložení: 08.10.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky vepřové kýty, plnotučná hořčice, pepř, sůl, uzený špek, 2 vejce uvařená na tvrdo, zavařené okurky /nakladačky/, 2 kvalitní špekáčky, 2 vejce na obalení, hladká mouky, strouhanka, olej, máslo, brambory.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smažený vepřový "španělák",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smažený vepřový "španělák" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smažený vepřový "španělák"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|