Recept na Sládkův sekaný řízek
Recept na Sládkův sekaný řízek je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Sládkův sekaný řízek budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g míchaného mletého masa 100g tvrdého sýru 1 kvalitní klobása 200ml světlého piva ( použila jsem nealkoholické - není příliš hořké) 4 stroužky česneku posekaný libeček sůl, pepř Na těstíčko: 100g hladké mouky 2 vejce 50g tvrdého sýru 150ml světlého piva ( nebo podle potřeby) sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sládkův sekaný řízek
Recept na Sládkův sekaný řízek: Mleté maso smícháme s nahrubo nastrouhaným sýrem a klobásou, rozdrceným česnekem a nasekaným libečkem. Osolíme, opepříme, zalijeme pivem a spojíme. Necháme alespoň hodinu vše nasáknout chutí. Vymícháme si hladké těstíčko z uvedených surovin. Maso vytvarujeme do placiček, obalíme je v mouce a těstíčku a smažíme pozvolna na oleji. Podávala jsem se šťouchanými brambory, ochucenými sušenou smaženou cibulkou, pažitkou a libečkem.
Poznámka k receptu na Sládkův sekaný řízek: Řízky jsou díky pivu velmi šťavnaté. K tomuto pokrmu mě inspiroval recept z Labužník. cz
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sládkův sekaný řízek, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 13.07.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 500g míchaného mletého masa 100g tvrdého sýru 1 kvalitní klobása 200ml světlého piva ( použila jsem nealkoholické - není příliš hořké) 4 stroužky česneku posekaný libeček sůl, pepř Na těstíčko: 100g hladké mouky 2 vejce 50g tvrdého sýru 150ml světlého piva ( nebo podle potřeby) sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sládkův sekaný řízek,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sládkův sekaný řízek - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sládkův sekaný řízek
|
|