|
Recept na Sekaná z trojího masa
Recept na Sekaná z trojího masa je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Sekaná z trojího masa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
hovězí, bůček a kuřecí maso v poměru 1:1:1, sůl, koření na mletá masa, kdo nemá koření, dá drcený kmín, pepř, majoránku, cibuli, česnek, 1 polévková lžíce škrobu, 2-3 jemně nastrouhané syrové brambory, 1 dcl smetany ke šlehání, 2-3 vejce, 1 lžíce hořčice, tvrdý sýr nakrájený na kostičky, 4 větší čerstvé žampiony, dobrá zauzená slanina nebo kousek uzeného plecka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sekaná z trojího masa
Recept na Sekaná z trojího masa: Den předem si umeleme maso, kdo si koupí mleté, tak přikoupí kuřecí sekanou. Nebo lze také ovařit kuřecí křídla, obrat je a to maso tam přimeleme, kdo chce, vykostí kuřecí stehna, vyjde to laciněji, než kupovat vykostěná. Nebo lze to kuřecí maso pokrájet na drobné kostky. Vše kromě sýru, žampionů a uzeného promícháme s ostatními ingrediencemi, řádně prohněteme, na tom hodně záleží a necháme v ledničce uležet. Druhý den přimícháme ostatní vyjmenované suroviny, na pánvičce si dáme osmažit malý vzorek, podle potřeby dochutíme a pak tuto hmotu dáme do formy na biskupský chlebíček a upečeme. Já mám teflonovou, takže nevymazvávám, ani nevysypávám, u těch ostatních bych dala pečící papír nebo vymazala sádlem a vysypala jemně strouhankou. Do této sekané nedávám mouku ani rohlíky, vše když se pěkně odleží, tak vypadá jak vidíte na obrázcích. Brambory a smetana jí dodají vláčnost, dobrá je teplá i za studena.
Poznámka k receptu na Sekaná z trojího masa: Příloha: bramborová kaše, bramborový salát, brambory, chleba nebo klidně i samotná. Ať vám chutná.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sekaná z trojího masa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: yanull (J@n@)
- Datum vložení: 02.09.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: hovězí, bůček a kuřecí maso v poměru 1:1:1, sůl, koření na mletá masa, kdo nemá koření, dá drcený kmín, pepř, majoránku, cibuli, česnek, 1 polévková lžíce škrobu, 2-3 jemně nastrouhané syrové brambory, 1 dcl smetany ke šlehání, 2-3 vejce, 1 lžíce hořčice, tvrdý sýr nakrájený na kostičky, 4 větší čerstvé žampiony, dobrá zauzená slanina nebo kousek uzeného plecka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sekaná z trojího masa,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sekaná z trojího masa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sekaná z trojího masa
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|