|
Recept na Šašlikový hrnec
Recept na Šašlikový hrnec je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Šašlikový hrnec budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg vepřového masa (měla jsem plec) 1 kg mletého masa (míchané - vepřové + hovězí) 0,5 kg uzeného bůčku 0,5 kg cibule 0,5 kg papriky (zelené, žluté a červené) 2 dcl bílého vína 6 polévkových lžic dobrého kečupu sůl pepř koření Adamova žebra.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Šašlikový hrnec
Recept na Šašlikový hrnec: Do pekáče nakrájíme na kostky vepřové maso, na něj dáme pokrájenou cibuli, na cibuli pokrájený uzený bůček, na bůček pokrájené papriky a navrch mleté maso. Každou vrstvu posolíme a okořeníme. Nakonec nalijeme bílé víno a kečup. Pekáč (zakrytý)dáme do trouby na 1 hodinu, po hodině vše promícháme a znovu dáme do trouby na 1 hodinu. Troubu jsem měla nastavenou na 170 stupňů, záleží jak komu trouba peče.
Poznámka k receptu na Šašlikový hrnec: Podáváme s rýží, bramborem nebo jen chlebem. Recept mám od jedné Jugoslávky žijící v Německu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Šašlikový hrnec, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Irrena
- Datum vložení: 18.10.2011
- Počet porcí: 8-10 dle zdatnosti strávníků
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 kg vepřového masa (měla jsem plec) 1 kg mletého masa (míchané - vepřové + hovězí) 0,5 kg uzeného bůčku 0,5 kg cibule 0,5 kg papriky (zelené, žluté a červené) 2 dcl bílého vína 6 polévkových lžic dobrého kečupu sůl pepř koření Adamova žebra
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Šašlikový hrnec,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Šašlikový hrnec - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Šašlikový hrnec
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|