|
Recept na Ryba v žitném obalu
Recept na Ryba v žitném obalu je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Ryba v žitném obalu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Ryby: 4 filety ryb - treska a podobně, 1 velké vejce, šťáva z půlky citronu, 1 snítka libečku, lžíce čerstvého oregana, lžíce čerstvé šalvěje, sůl, pepř, žitná mouka hruběji mletá, 2 lžíce olivového oleje, olej na smažení nebo taky ne Brambory: 1 kg brambor, 1 řapíkatý celer, sůl, pepř, olivový olej, případně tence krájená anglická slanina..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ryba v žitném obalu
Recept na Ryba v žitném obalu: Vejce, citronovou šťávu, olej, sůl, pepř a bylinky rozmixujeme na kaši. Ryby namočíme v bylinkové směsi, obalíme v žitné mouce a smažíme na oleji nebo (zdravěji) pečeme v troubě: na plech položíme papír na pečení, pokapeme olejem, položíme obalené filety, ty též pokapeme olejem a pečeme při 200°C asi 20-25 minut, dokud povrch nezčervená. Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky, řapíkatý celer rozebereme, konce řapíků oloupeme a nakrájíme na proužky. Promícháme brambory, celer, sůl, pepř a olej, položíme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C dočervena. Nedietáři mohou plech pod brambory vyložit plátky anglické slaniny. Na velký plech se na jednu stranu pohodlně vejdou brambory a asi po 10 minutách můžete na druhou stranu položit ryby a dopéct současně.
Poznámka k receptu na Ryba v žitném obalu: insprace - www.labuznik.com, upraveno Další recepty najdete na http://www.mlsoty.estranky.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ryba v žitném obalu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: zizala
- Datum vložení: 20.12.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Ryby: 4 filety ryb - treska a podobně, 1 velké vejce, šťáva z půlky citronu, 1 snítka libečku, lžíce čerstvého oregana, lžíce čerstvé šalvěje, sůl, pepř, žitná mouka hruběji mletá, 2 lžíce olivového oleje, olej na smažení nebo taky ne Brambory: 1 kg brambor, 1 řapíkatý celer, sůl, pepř, olivový olej, případně tence krájená anglická slanina.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ryba v žitném obalu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ryba v žitném obalu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ryba v žitném obalu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|