RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Roláda pro gurmány

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Roláda pro gurmány, recepty Roláda pro gurmány, Roláda, gurmány


Recept na Roláda pro gurmány

Recept na Roláda pro gurmány je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Roláda pro gurmány budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Plát jakéhokoliv masa( já dělala z krůtího), 2 cibule, 2 lžíce višňové marmelády, nějaký suchý krájený salám výrazné chuti (já měla italský), 50 g anglické slaniny, hrst naklíčených mungo fazolek, 5 žampionů, 1 červená paprika, 50 g plátků tvrdého sýra, 3-4 lžíce zakysané smetany, olivový olej, sůl..

Roláda pro gurmány
Zvětšit obrázek

Recept na Roláda pro gurmány

Recept na Roláda pro gurmány:
Plát masa naklepeme, osolíme a potřeme višňovou marmeládou a na ní vrstvíme anglickou slaninu, salám, mungo, žampiony na plátky, sýr a navrch dáme půlku papriky. Pěkně zabalíme do rolády, kterou ovážeme, aby všechno drželo pohromadě. Obě cibule nakrájíme na proužky a dáme jí orestovat na olej, potom přidáme roládu a opečeme jí ze všech stran přikrytou a pak podlijeme vodou, přidáme druhou půlkou papriky nakrájené nadrobno a dusíme do měkka a dolíváme vodou, abychom měli dost šťávy(ne omáčky!). Nakonec dáme zakysanou smetanu, promícháváme a trošku zahustíme instantní jíškou, nebo solamylem a převaříme.

Poznámka k receptu na Roláda pro gurmány:
Při úklidu spíže jsem natrefila na mungo a už se rodil nápad. Měla jsem docela nervy, jaké to ve výsledku bude, použila jsem poprvé. Mungo má chuť oříšků a je to vlastně cizí druh vyklíčených malinkatých fazolí. Vážně to bylo vyjímečně dobrý, že jsem dala takový název a dělím se s touto dobrotou s vámi!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Roláda pro gurmány, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 16.01.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: Plát jakéhokoliv masa( já dělala z krůtího), 2 cibule, 2 lžíce višňové marmelády, nějaký suchý krájený salám výrazné chuti (já měla italský), 50 g anglické slaniny, hrst naklíčených mungo fazolek, 5 žampionů, 1 červená paprika, 50 g plátků tvrdého sýra, 3-4 lžíce zakysané smetany, olivový olej, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na roláda pro gurmány, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Roláda pro gurmány - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Roláda pro gurmány

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist