|
Recept na Řezníkovi ptáčci
Recept na Řezníkovi ptáčci je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Řezníkovi ptáčci budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6-8 plátků hovězího masa (zadní) 1/2 kg mletého vepřového masa 12 plátků alpské šunky 20 dkg uzené slaniny 1 velká cibule, hl. mouka 1 konzerva Bonduelle Mexico koření „Roštěnky“ od Avokáda sůl, pepř, hořčice, režná nit, olej 2 kyselé okurky, instantní jíška, vejce.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Řezníkovi ptáčci
Recept na Řezníkovi ptáčci: Plátky hovězího masa rozklepeme na tenké větší plátky. Rozprostřeme je a posypeme kořením „Roštěnky“ a potřeme hořčicí dle chuti a zvyku. Na takto potřené plátky masa položíme po dvou plátcích alpské šunky a potřeme směsí mletého vepřového masa (mleté vepřové maso, 1 celé vejce, pepř, 1/2 dcl studené vody, 1 polévková lžíce Solamylu). Na rozprostřené mleté vepřové maso naneseme cca 2 kávové lžičky směsi Mexico (hrášek, kukuřice, paprika) a zatlačíme do mletého masa. Takto naplněné plátky pevně smotáme, zatáhneme a převážeme režnou nití. V pánvi rozškvaříme na kostky uzenou slaninu a v tomto zprudka opečeme ptáčky. Pečeme v zakrytém pekáči lehce podlité vodou a obložené na kolečka nakrájenou cibulí cca 2 hodiny na střední teplotu. Z výpeku uděláme omáčku, do které ještě přidáme na malé kostičky nakrájené dvě kyselé okurky. Pokud je potřeba dohustíme trochou tmavé instantní jíšky. Podáváme s tolik oblíbenou rýží.
Poznámka k receptu na Řezníkovi ptáčci: Maso plněné masem. Jeden z vydatných obědů pro více hladových strávníků.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Řezníkovi ptáčci, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 24.05.2010
- Počet porcí: 6-8 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 6-8 plátků hovězího masa (zadní) 1/2 kg mletého vepřového masa 12 plátků alpské šunky 20 dkg uzené slaniny 1 velká cibule, hl. mouka 1 konzerva Bonduelle Mexico koření „Roštěnky“ od Avokáda sůl, pepř, hořčice, režná nit, olej 2 kyselé okurky, instantní jíška, vejce
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Řezníkovi ptáčci,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Řezníkovi ptáčci - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Řezníkovi ptáčci
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|