|
Recept na Řezníkova jehla
Recept na Řezníkova jehla je zařazen v kategorii minutky.
K přípravě Řezníkova jehla budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřový ořez z kýty nebo pečeně Vepřová játra Vepřové ledvinky Vepřové srdce Slanina Klobáska Cibule Paprika Živáňské koření (nebo grilovací) Uzená paprika (odkaz na koření) Sůl Olej Brambory Worcester Špejle Alobal.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Řezníkova jehla
Recept na Řezníkova jehla: Úmyslně nepíši množství, protože každý má jiný hlad. Jednotlivé suroviny nakrájíme na plátky, ledvinky pečlivě očistíme, můžeme je očištěné přes noc dát do mléka, vytáhne absolutně všechen pach. Cibuli rozkrojíme na osminky a po vrstvách rozdělíme, tyto dílky se mnohem lépe napichují než kolečka. A teď střídavě napichujeme jako každý špíz. Brambory oloupeme a připravíme si alobal matnou vrstvou k masu. Pokapeme olejem a poklademe na širší plátky nakrájené brambory, osolíme a posypeme uzenou paprikou. Navrch položíme špíz, pokapeme Worcestrem a posypeme kořením. NESOLÍME, jsou tam játra, ale stačí osolené brambory. Pečlivě zabalíme a dáme do naplno vyhřáté trouby na 35 minut, vyndáme, otevřeme alobal nahoře a dáme kousek bylinkového másla. Vrátíme do vypnuté trouby asi na pět minut. Podáváme s tatarkou nebo zeleninovým salátem.
Poznámka k receptu na Řezníkova jehla: Tenhle recept je můj.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Řezníkova jehla, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ?
- Datum vložení: 08.10.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Minutky
- Suroviny: Vepřový ořez z kýty nebo pečeně Vepřová játra Vepřové ledvinky Vepřové srdce Slanina Klobáska Cibule Paprika Živáňské koření (nebo grilovací) Uzená paprika (odkaz na koření) Sůl Olej Brambory Worcester Špejle Alobal
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Řezníkova jehla,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Řezníkova jehla - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Řezníkova jehla
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|