|
Recept na Restované gnocchi s pórkem a pikantní omáčkou
Recept na Restované gnocchi s pórkem a pikantní omáčkou je zařazen v kategorii přílohy.
K přípravě Restované gnocchi s pórkem a pikantní omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 balíčky Gnocchi di Patate 2 PL sójové omáčky 2 PL medu 1-2PL ostřejšího dobrého kečupu 1/2 většího pórku sůl, čerstvý mletý pepř + uzený špek na vymazání pánve /aneb olej/.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Restované gnocchi s pórkem a pikantní omáčkou
Recept na Restované gnocchi s pórkem a pikantní omáčkou: Gnocchi uvaříme podle návodu a scezené necháme okapat. Pánev si vymažeme ubrouskem namočeným v rozpečeném dobře prouzeném špeku /nebo ubrouskem namočeným v oleji/. Mezítím si zamícháme uvedené ingredience/sójovou omáčku, ostřejší kečup, med a čerstvý pepř/. Pórek si pokrájíme na kolečka. Na pánvi orestujeme gnocchi a když začínají zlátnout, vmícháme na kousky pokrájený pórek a restujeme dál, pak vše zakápneme omáčkou, kterou jsme si připravili ze sójové omáčky, medu, pepře a ostřejšího kečupu a mícháme a restujeme hezky do zlatova, gnocchi pak nám začne po kuchyni krásně vonět. Vypneme a podáváme jako přílohu k masu, aneb jako samostatné jídlo.
Poznámka k receptu na Restované gnocchi s pórkem a pikantní omáčkou: Zkusila jsem takto restované gnochci dát k minikuřátkům v předešlém receptu. Když nám omáčka zůstane, dá se pak ještě použít i na opečené brambory apod.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Restované gnocchi s pórkem a pikantní omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 05.04.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Přílohy
- Suroviny: 2 balíčky Gnocchi di Patate 2 PL sójové omáčky 2 PL medu 1-2PL ostřejšího dobrého kečupu 1/2 většího pórku sůl, čerstvý mletý pepř + uzený špek na vymazání pánve /aneb olej/
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na restované gnocchi s pórkem a pikantní omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Restované gnocchi s pórkem a pikantní omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Restované gnocchi s pórkem a pikantní omáčkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|