RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ražniči z vepřového masa

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ražniči z vepřového masa, recepty Ražniči z vepřového masa, Ražniči, vepřového, masa


Recept na Ražniči z vepřového masa

Recept na Ražniči z vepřového masa je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Ražniči z vepřového masa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Vepřová kýta nebo krkovice, uzená nebo anglická slanina, cibule, kolečka šunkové klobásy, možno i játra, kousky papriky apd., sůl, pepř, nebo jiné koření např. steakové, hořčice, olej.

Ražniči z vepřového masa
Zvětšit obrázek

Recept na Ražniči z vepřového masa

Recept na Ražniči z vepřového masa:
Maso naklepeme, osolíme, okořeníme, můžeme potřít hořčicí a nakrájíme na kousky, trošku potírám olejem, nejlépe nechat masko chvíli odležet. Taktéž slaninu a klobásu nakrájíme, cibuli rozkrojíme na čtvrtiny a rozebereme. Střídavě napichujeme na špejli, do pekáčku dáme trochu oleje,vložíme ražniči, přidáme trošku vody, přiklopíme a dáme do vyhřáté trouby. Ke konci úpravy odklopíme a dopečeme, přeléváme výpekem. Někdy dělám na pánvičce, kdy ražniči osmahnu ze včech stran na troše rozpáleného oleje, vyjmu, přidám trochu hladké mouky, chvíli osmahnu, přidám vodu, vložím ražniči, dám pokličku a dusím až je maso měkké. K tomu brambory, nebo hranolky a zeleninová obloha. Přidávám na talíř trošku hořčice a sypu nakrájenou cibulí. Jde kombinovat i s kuřecím masem, nebo dělat jen z kuřecího masa, nejlepší jsou stehenní řízky - steaky.

Poznámka k receptu na Ražniči z vepřového masa:
Kdo nemá hranatý pekáček, nebo chce připravovat např. v remosce může všechno větší jehlou navléknout na tenký provázek a do nádoby stočit do tvaru šneka. Pak si jen jednotlivé porce ustřihneme :-)) Když mám méně času, tak vše dám do pekáčku bez navlékání, jen tak. Taky je to dobré.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ražniči z vepřového masa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Merylas
  • Datum vložení: 16.09.2008
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Vepřová kýta nebo krkovice, uzená nebo anglická slanina, cibule, kolečka šunkové klobásy, možno i játra, kousky papriky apd., sůl, pepř, nebo jiné koření např. steakové, hořčice, olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ražniči z vepřového masa, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ražniči z vepřového masa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ražniči z vepřového masa

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist