|
Recept na Rarášci"zbytkoví"zeleninovo-masoví
Recept na Rarášci"zbytkoví"zeleninovo-masoví je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Rarášci"zbytkoví"zeleninovo-masoví budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g krůtích prsou 150 g mletého masa mix 1 celé vejce 1 pl oleje 3 pl sojové omáčky Indonesia 3 pl chilli omáčka sladká 3 pl obyčejné slané sojové omáčky 4 pl solamylu 4 pl zelených nasekaných bylinek mix-pažitka/libeček košťál brokolice 2 stroužky nadrceného česneku 1 zelená křehká paprika ½ červené masité papriky ½ z větší cibule trochu mletého pepře olej/sádlo na smažení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rarášci"zbytkoví"zeleninovo-masoví
Recept na Rarášci"zbytkoví"zeleninovo-masoví: Z vejce, oleje, sojových omáček, pepře, solamylu a česneku umícháme těstíčko. Košťál brokolice očistíme a nakrájíme na drobné kostičky a dáme do menšího množství vařící vody na 3minutky povařit. Papriky a cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme k brokolici ještě na 1minutu povařit, odstavíme, přecedíme a necháme odkapat. Krůtí prso nakrájíme na jemné kousky a společně s mletým masem dáme do připraveného solamylového těstíčka. Přidáme spařenou a odkapanou zeleninu, mix čerstvých bylinek a vše důkladně promícháme. Takto připravenou směs dáme alespoň na 3hodiny do lednice odpočinout. Může uležet i do druhého dne. Po uležení směsku promícháme a polévkovou lžící tvoříme do horkého tuku menší placičky, které smažíme na mírném plameni z každé strany po 4minutách. Podáváme obložené čerstvou zeleninou, nebo jako hlavní chod s bramborovou kaší.
Poznámka k receptu na Rarášci"zbytkoví"zeleninovo-masoví: Zdroj:pohled do naší poloprázdné lednice:-) Opět mé takzvané"zbytkování"kdy pro jednoho bylo surovin příliš moc a pro dva zase málo.Tak jsem použila to,co se chuťově netlouklo a tátovi zbylo i na chutnou zítřejší sváču do práce.Rarášků i Cikánských řízků je tady hodně,tak přidávám i tu mou šťavnatou improvizaci.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rarášci"zbytkoví"zeleninovo-masoví, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 04.07.2012
- Počet porcí: 4 porce z celkového počtu 20 ks placiček
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 200 g krůtích prsou 150 g mletého masa mix 1 celé vejce 1 pl oleje 3 pl sojové omáčky Indonesia 3 pl chilli omáčka sladká 3 pl obyčejné slané sojové omáčky 4 pl solamylu 4 pl zelených nasekaných bylinek mix-pažitka/libeček košťál brokolice 2 stroužky nadrceného česneku 1 zelená křehká paprika ½ červené masité papriky ½ z větší cibule trochu mletého pepře olej/sádlo na smažení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rarášci"zbytkoví"zeleninovo-masoví,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rarášci"zbytkoví"zeleninovo-masoví - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rarášci"zbytkoví"zeleninovo-masoví
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|