Recept na Pytlák Říha
Recept na Pytlák Říha je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pytlák Říha budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g vepřové kýty sůl pepř 20 g eidamu 20 g šunky 20 g uheráku slanina kečup žampiony nastrouhaný česnek 1 dcl bílého vína.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pytlák Říha
Recept na Pytlák Říha: Vepřovou kýtu naklepeme, osolíme a opepříme. Přidáme eidam, šunku a uherák, vše zabalíme do závitků. Nakrájíme na 4 až 5 válečků, které napíchneme na jehlu. Mezi každý váleček přidáme plátek slaniny. Opékáme 10 minut po každé straně. Do zbylého tuku přidáme kečup, žampiony, nastrouhaný česnek a bílé víno. Necháme chvíli povařit a přelijeme na maso. Špíz pytláka Říhy podáváme s rýží nebo s bramborem.
Poznámka k receptu na Pytlák Říha: a co fotka
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pytlák Říha, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 700413
- Datum vložení: 03.06.2013
- Počet porcí: 700413
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 200 g vepřové kýty sůl pepř 20 g eidamu 20 g šunky 20 g uheráku slanina kečup žampiony nastrouhaný česnek 1 dcl bílého vína
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pytlák Říha,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pytlák Říha - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pytlák Říha
|
|