|
Recept na Povánoční dietka 1. den
Recept na Povánoční dietka 1. den je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Povánoční dietka 1. den budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
10 nových brambor ve slupce typ A, přílohové, s jemnou slupkou 300 gr.1 balení- síťka růžičkové kapusty 6 plátků uzeného masa- 300 gr. z plece nebo kýty ne krkovice 3 pol. lž. tatarské omáčky- nemusí být bylinková sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Povánoční dietka 1. den
Recept na Povánoční dietka 1. den: Brambory omejeme, kapustičky očistíme a omejeme, osolíme. Dáme do parního hrnce a dusíme 30 minut. K jedné porci dáme jednu lžičku tatarky.
Poznámka k receptu na Povánoční dietka 1. den: Jeden z receptů jak dietně a chutně papkat, dám jich tu víc. Tento nazvěme den 1. Takže kdo má špíčky, tak šup do toho, jezte se mnou a budeme do léta pěkný holky. Cca jedna porce má 1700 kJ, což odpovídá obědové porci při redukční dietě
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Povánoční dietka 1. den, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: k.radulka (Radka Kárníková)
- Datum vložení: 10.03.2011
- Počet porcí: 3 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 10 nových brambor ve slupce typ A, přílohové, s jemnou slupkou 300 gr.1 balení- síťka růžičkové kapusty 6 plátků uzeného masa- 300 gr. z plece nebo kýty ne krkovice 3 pol. lž. tatarské omáčky- nemusí být bylinková sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na povánoční dietka 1. den,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Povánoční dietka 1. den - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Povánoční dietka 1. den
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|