|
Recept na Pomazánka z uzeného amura
Recept na Pomazánka z uzeného amura je zařazen v kategorii pomazánky.
K přípravě Pomazánka z uzeného amura budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 filety uzeného amura (300g)-rybníkářství Pohořelice, 200 g Bánovecké smetanové pomazánky bez příchuti, 1 uvařené vejce, petrželová nať 50g másla, sůl, pepř,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pomazánka z uzeného amura
Recept na Pomazánka z uzeného amura: Filety z uzeného amura zbavíme kůže a kostí. Vyuzené rybí maso rukou natrháme a v misce za pomoci vidličky lehce rozmačkáme, ale ne úplně, neboť chceme, aby rybí maso a jeho uzená chuť bylo dominantní. Přidáme smetanovou pomazánku, dále najemno nakrájenou petrželovou nať a osolíme, opepříme. Dobře vše lehce promícháme. Na závěr do pomazánky nastrouháme uvařené vejce a vlijeme rozpuštěné máslo. Lehce promícháme, aby se máslo a vejce spojilo se základem pomazánky a poté již jen necháme vychladit a podáváme s čerstvým pečivem – nejlepší je rozpečená bageta.
Poznámka k receptu na Pomazánka z uzeného amura: Jistě moc dobrá pomazánka a ještě navíc luxusní foto - bodík je jistý a letí do Brna 6
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pomazánka z uzeného amura, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 12.02.2012
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomazánky
- Suroviny: 2 filety uzeného amura (300g)-rybníkářství Pohořelice, 200 g Bánovecké smetanové pomazánky bez příchuti, 1 uvařené vejce, petrželová nať 50g másla, sůl, pepř,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pomazánka z uzeného amura,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pomazánka z uzeného amura - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pomazánka z uzeného amura
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|