|
Recept na Plněný krůtí krk - kosher
Recept na Plněný krůtí krk - kosher je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Plněný krůtí krk - kosher budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2ks morčací krk - koža ( kůže z krůtího krku ) 1ks cibuľa biela a 1ks cibuľa červená husacia masť 300 g hydinová pečeň soľ, korenie, mletý zázvor, červená paprika, majorán, macesová múka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněný krůtí krk - kosher
Recept na Plněný krůtí krk - kosher: Kožu z krkov poriadne premyjeme. Jednu časť uzavrieme špáradlom a pripravíme na plnenie. Pripravíme si plnku. Plnka: Na husacej masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme nasekanú hydinovú pečeň a bez podlievania dusíme. Urestovanú pečeň si necháme vychladnúť, pridáme macesovú múku, koreniny a mletý zázvor. Kože z krkov naplníme a uzatvoríme aj druhú časť. Takto naplnené krky pečieme v rúre cca 90 minút.
Poznámka k receptu na Plněný krůtí krk - kosher: Nakoľko sme strašní mäsožravci, pridal som k pečeniu ešte morčacie krídla ( krůtí křídla ), anglickú zeleninku a zemiaky. Morka ( krůta ) je z bio farmy a kosher. Dobrú chuť.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněný krůtí krk - kosher, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Moshe (Moshe Otter)
- Datum vložení: 16.12.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 2ks morčací krk - koža ( kůže z krůtího krku ) 1ks cibuľa biela a 1ks cibuľa červená husacia masť 300 g hydinová pečeň soľ, korenie, mletý zázvor, červená paprika, majorán, macesová múka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněný krůtí krk - kosher,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněný krůtí krk - kosher - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněný krůtí krk - kosher
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|