|
Recept na Plněné hovězí maso
Recept na Plněné hovězí maso je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Plněné hovězí maso budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Hovězí maso plátky, počet podle strávníků, 1 lžíce rajského protlaku, 1 až 2 lžíce hladké mouky, olej, cibule, 10 dkg žampionů, 5 dkg mrkvve, 5 dkg zeleného hrášku, sůl, pepř..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněné hovězí maso
Recept na Plněné hovězí maso: Maso si naklepeme, osolíme, opepříme a naplníme náplní z půlky cibule, žampionů a hrášku a kostiček mrkve, které si chvilinku podusíme na 2 lžících oleje. Necháme vychladit a plníme na plátky, které srolujeme a sepneme jehlou, nebo svážeme nití. Nakrájíme si druhou polovinu cibule a orestujeme na chvíli na oleji. Do tohoto základu dáme roládky a ze všech stran je orestujeme, zalijeme vývarem, nebo vodou s půlkou masoxu a dusíme doměkka. Do šťávy přidáme jednu lžíci rajského protlaku a zahustíme trochou vody s jednou, až 2 lžícemi hladké mouky a ještě chvíli provaříme. Podáváme s rýží.
Poznámka k receptu na Plněné hovězí maso: Na recept jsem narazila ve starém vydání týdeníku "Horník"
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněné hovězí maso, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 25.01.2010
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: Hovězí maso plátky, počet podle strávníků, 1 lžíce rajského protlaku, 1 až 2 lžíce hladké mouky, olej, cibule, 10 dkg žampionů, 5 dkg mrkvve, 5 dkg zeleného hrášku, sůl, pepř.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněné hovězí maso,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněné hovězí maso - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněné hovězí maso
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|