RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Plněná bůčková kapsa

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Plněná bůčková kapsa, recepty Plněná bůčková kapsa, Plněná, bůčková, kapsa


Recept na Plněná bůčková kapsa

Recept na Plněná bůčková kapsa je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Plněná bůčková kapsa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
cca 1,5-2 kg krásný kus bůčku bez kosti, může být nízký, ale dlouhý, aby byla kapsa krásně velká a prostorná mletý kmín sušený česnek kremžská hořčice sůl, pepř náplň: 2 kyselé okurky, párky, beraní rohy nebo jakákoliv jiná zeleninka, cibulka, uzený sýr,.. 3 cibule na zahuštění výpeku: pol. lžíce hladké mouky, pol. lž. hořčice, voda potravin. nit 1/2 kostky masox nebo podravku.

Plněná bůčková kapsa
Zvětšit obrázek

Recept na Plněná bůčková kapsa

Recept na Plněná bůčková kapsa:
Bůček si omyjeme a dáme na linku. Ostrým dlouhým nožem do něj vyřízneme podélně kapsu mezi masem a další vrstvou sádlíčka nejlépe, tam je to měkké a dobře se řeže. Osolíme, vnitřek vymažeme kremžskou hořčicí. Vložíme náplň. Sešijeme potrav. nití. Do pekáčku nakrájíme na půl kolečka cibulku. Na ni vložíme bůček tak, aby ten tlustý, tvrdší kus byl nahoře. Kůži prořežeme- uděláme mřížku, aby se lépe vypékal tuk. Pokmínujeme, očesnekujeme a podlejeme cca 2 dcl. vody. Žádný olej ani jiný tuk nedáváme, bůček má tuku dost. Pečeme zaklopené cca 1,5 hodiny na 250 °C. Odklopíme, podlejeme a dopečeme ještě podle potřeby na 200 °C cca 30 minut. Bůček vyndáme a výpek dáme na plotnu. Podlejeme trochou vody a vaříme, přidáme 1/2 kostky masoxu nebo podravku, jak kdo má rád a podle potřeby dosolíme. Zahustíme moukou, rozmíchanou v troše vody s hořčicí. Převaříme cca 5 minutek, aby nebyla cítit mouka. Je z toho asi půl litru šťávy.

Poznámka k receptu na Plněná bůčková kapsa:
Podléváme s ní maso. Podáváme s knedlíkem, se zelím, s bramborem, nebo jen tak, s chlebem.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněná bůčková kapsa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: k.radulka (Radka Kárníková)
  • Datum vložení: 15.06.2010
  • Počet porcí: 8 porcí
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: cca 1,5-2 kg krásný kus bůčku bez kosti, může být nízký, ale dlouhý, aby byla kapsa krásně velká a prostorná mletý kmín sušený česnek kremžská hořčice sůl, pepř náplň: 2 kyselé okurky, párky, beraní rohy nebo jakákoliv jiná zeleninka, cibulka, uzený sýr,.. 3 cibule na zahuštění výpeku: pol. lžíce hladké mouky, pol. lž. hořčice, voda potravin. nit 1/2 kostky masox nebo podravku
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněná bůčková kapsa, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněná bůčková kapsa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněná bůčková kapsa

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist