RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou, recepty Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou, Pikantní, vepřová, srdce, se, zel


Recept na Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou

Recept na Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 vepřová srdíčka 150 g uzené slaniny vývar z uzeného masa 2 větší cibule 3-4 PL zeleninového základu ( celer, mrkev, petržel ) 2 PL pikantní maďarské paprikové pasty nové koření, bobkový list, jalovec, celý pepř sůl, hladká mouka na zahuštění zakysaná smetana citrón.

Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou
Zvětšit obrázek

Recept na Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou

Recept na Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou:
Nejdříve si připravíme srdíčka. Ze srdíček odstraníme blanky, tuk a pak je důkladně propláchneme, až do chvíle, dokud nebude voda úplně čirá a pak srdíčka osušíme. Poté je pokrájíme na kousky a vložíme je rozškvařit na pokrájenou slaninku do papiňáku. Zprudka srdíčka orestujeme, pak přidáme cibulku pokrájenou na měsíčky a dál vše zamícháme a zarestujeme, dokud se srdíčka pěkně nezatáhnou. Pak přidáme zeleninový základ, zamícháme a vložíme pikantní červenou maďarskou paprikovou pastu, opět zamícháme, vložíme koření podle uvedených ingrediencí a vše zalijeme vývarem z uzeného masa. Hrnec uzavřeme a dusime okolo cca 60 minut. Pokud ani po této době nejsou srdíčka měkká, ještě uzavřeme a dodusime dál. Nakonec vyndáme koření, dosolíme, opepříme, zakápneme citrónem, zalijeme rozmíchanou zakysanou smetanou. Podle hustoty omáčky pak dál zahustíme šťávu hladkou moukou,(solamylem, rozmíchanou ve vodě nebo ve vlažném uzeném vývaru. Podáváme s knedlíkem nebo s rýží.

Poznámka k receptu na Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou:
Množství zeleninového základu a paprikové pasty dáváme podle každého.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 13.07.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 4 vepřová srdíčka 150 g uzené slaniny vývar z uzeného masa 2 větší cibule 3-4 PL zeleninového základu ( celer, mrkev, petržel ) 2 PL pikantní maďarské paprikové pasty nové koření, bobkový list, jalovec, celý pepř sůl, hladká mouka na zahuštění zakysaná smetana citrón
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist