|
Recept na Pikantní utopence
Recept na Pikantní utopence je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Pikantní utopence budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Špekáčky-2,5kg Cibule-500g Pepř mletý-1g Feferonky-20g Kyselé okurky-200g ocet-1l.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní utopence
Recept na Pikantní utopence: Špekáčky oloupeme a podélně rozřízneme do 2/3. Do řezu vložíme plátek kyselé okurky, plátek cibule a kousek feferonky. Takto naplněné špekáčky vyskládáme do vhodné nádoby po vrstvách a prokládáme cibulí a pepřem (dobře napěchujte ať není kolem špekáčků moc místa) Ocet naředíme vodou. (Do 3,5 l. lahve se vejde tak 0,75l. octa) Na 1 litr octa 1-1,5 dcl vody a zalijeme utopence.Necháme v chladničce odležet minimálně 3 dny.
Poznámka k receptu na Pikantní utopence: bylinky dávam když jsou :-) někomu se může zdát velké množství octa ale když do nádoby dobře naskládáte špekáčky tak ho tam přijde méně než u jiných receptů, jen je koncentrovanější.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní utopence, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Fantom
- Datum vložení: 20.04.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: Špekáčky-2,5kg Cibule-500g Pepř mletý-1g Feferonky-20g Kyselé okurky-200g ocet-1l
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní utopence,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní utopence - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní utopence
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|