RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kachna po italsku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kachna po italsku, recepty Kachna po italsku, Kachna, po, italsku


Recept na Kachna po italsku

Recept na Kachna po italsku je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kachna po italsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
očištěná a omytá kachna 3 stroužky česneku utřeného se solí šalvěj (používám sypanou z lékárny).

Kachna po italsku
Zvětšit obrázek

Recept na Kachna po italsku

Recept na Kachna po italsku:
Česnek utřený se solí smícháme se stejnou hromádkou šalvěje.Kachnu na tučných místech popícháme vidličkou, aby při pečení "pustila" sádlo.Pak buď celou nebo porce potřeme uvnitř i zvenčí připravenou směsí, podlijeme a dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme nejdříve pod poklicí aby změkla, během pečení odebíráme vypečené sádlo, pak necháme nepřikryté zezlátnout. Podáváme se zelím a bramborovým nebo houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu na Kachna po italsku:
Při této úpravě kačena ztratí svůj typický pach a je vynikající.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kachna po italsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: new dawn
  • Datum vložení: 14.02.2010
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: očištěná a omytá kachna 3 stroužky česneku utřeného se solí šalvěj (používám sypanou z lékárny)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kachna po italsku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kachna po italsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kachna po italsku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist