RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Výborná bavorská buchta se skořicí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Výborná bavorská buchta se skořicí, recepty Výborná bavorská buchta se skořicí, Výborná, bavorská, buchta, se, skořicí


Recept na Výborná bavorská buchta se skořicí

Recept na Výborná bavorská buchta se skořicí je zařazen v kategorii domácí pekárna. K přípravě Výborná bavorská buchta se skořicí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Těsto: 100 ml mléka 100 ml vody 1 vejce 3 hrnky hl. mouky 1 lžička soli 4 lžíce másla 1/3 hrnku cukru 1 ½ lžičky sušeného droždí Sypání: 1/3 hrnku pískového cukru 1 lžička skořice (kdo rád skořici, může dát 2 lžičky) 1 hrnek smetany ke šlehání.

Výborná bavorská buchta se skořicí
Zvětšit obrázek

Recept na Výborná bavorská buchta se skořicí

Recept na Výborná bavorská buchta se skořicí:
Přísady dát do pekárny, nastavit na „těsto“ a zmáčknout start. Po skončení cyklu vyndat těsto na pomoučený vál. Těsto natlačíme na vymazaný plech, přikryjeme utěrkou a necháme 30 až 45 minut kynout. Pak ukazovákem a prostředníkem děláme po celém povrchu do těsta díry. V malé misce si smícháme sypání a zasypeme jím díry. Nakonec buchtu zalijeme smetanou a pečeme asi 30 minut při 180 C. Buchta je nejlepší ještě za tepla, ale dá se i velice úspěšně zmrazit.

Poznámka k receptu na Výborná bavorská buchta se skořicí:
1 hrnek = 237 ml 1/3 hrnku = 79 ml plech 32x23x5 cm, 36x27x5 cm Zdroj: Bread Machine Magic, Linda Rehberg & Lois Conway, Irene’s Bavarian Coffee Cake Toto těsto je univerzální, vhodné na buchty a koláče. Výborně se s ním pracuje, je měkkoučké a křehoučké. Smetana s cukrem vytvoří karamel a buchta překrásně provoní celý byt. Buchta není žádná krasavice, ale je to dobrota a děti ji přímo zbožňují.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Výborná bavorská buchta se skořicí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jitkab
  • Datum vložení: 06.04.2010
  • Počet porcí: 12
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Domácí pekárna
  • Suroviny: Těsto: 100 ml mléka 100 ml vody 1 vejce 3 hrnky hl. mouky 1 lžička soli 4 lžíce másla 1/3 hrnku cukru 1 ½ lžičky sušeného droždí Sypání: 1/3 hrnku pískového cukru 1 lžička skořice (kdo rád skořici, může dát 2 lžičky) 1 hrnek smetany ke šlehání
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na výborná bavorská buchta se skořicí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Výborná bavorská buchta se skořicí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Výborná bavorská buchta se skořicí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist