RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pomalu pečená bůčková roláda s čabajkovou náplní

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pomalu pečená bůčková roláda s čabajkovou náplní, recepty Pomalu pečená bůčková roláda s čabajkovou náplní, Pomalu, pečená, bůčková, roláda, čabajkovou, náplní


Recept na Pomalu pečená bůčková roláda s čabajkovou náplní

Recept na Pomalu pečená bůčková roláda s čabajkovou náplní je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Pomalu pečená bůčková roláda s čabajkovou náplní budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1000 g vykosteného, mäsitého bôčika bez kože, rozrezaného na plát, 1 veľká cibuľa, pokrájaná na hrubo, soľ, drvená rasca, 3 veľké strúčiky prelisovaného cesnaku, 3 PL bravčovej masti, voda čabajková plnka: 500 g mletého bravčového pliecka, 4 veľké strúčiky prelisovaného cesnaku, 1 CL soli, 2 PL sladkej mletej červenej papriky, 1 PL štipľavej mletej papriky, 1 CL čerstvo namletého čierneho korenia, 1/4 CL práškového cukru, 1CL drvenej rasce, studená voda.

Pomalu pečená bůčková roláda s čabajkovou náplní
Zvětšit obrázek

Recept na Pomalu pečená bůčková roláda s čabajkovou náplní

Recept na Pomalu pečená bůčková roláda s čabajkovou náplní:
Deň vopred som si pripravila čabajkovú klobásovú plnku. Do misy som dala mleté mäso,soľ, obe papriky, mleté čierne korenie, práškový cukor, drvenú rascu, prelisovaný cesnak a spracovala som so studenou vodou na vláčne mäsové "cesto". Misu s plnkou som prikryla fresh foliou a odložila na 24 h do chladničky. Plát bôčiku som naklepala, osolila, potrela prelisovaným cesnakom a čabajkovou plnkou. Zvinula som naplnený plát do tvaru rolády. Roládu som previazala potravinárskym motúzom, aby držala tvar a vložila do pekáča. Vrch rolády som osolila a posypala rascou. Obložila som ju cibuľou, pridala som bravčovú masť a podliala vodou. Pekáč prikrytý alobalom som vložila do trúby Vyhriatej na 160 stupňov a piekla som 3 hodiny. Priebežne som roládu kontrolovala, prelievala vypečenou šťavou a podľa potreby som podliala horúcou vodou. Na posledných 15 minút som odstránila alobal, zvýšila som teplotu na 200 stupňov a zapiekla do chrumkava. Nechala som roládu odpočinúť, odstránila som opatrne povraz a ostrým nožom som ju nakrájala na cca 2 cm pláty. Môže sa podávať za tepla so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou, čalamádou alebo s dusenou kyslou kapustou a knedľou. Za studena ju môžeme podávať s krajcom domáceho chleba a sezonnou zeleninou alebo ju môžeme použiť ako súčasť obložených mís.

Poznámka k receptu na Pomalu pečená bůčková roláda s čabajkovou náplní:
Zdroj: vlastná kreácia. Plnku som pripravila podľa receptu na čabajskú klobásu. Foto dodám.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pomalu pečená bůčková roláda s čabajkovou náplní, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Meszarosovabolya
  • Datum vložení: 22.11.2010
  • Počet porcí: 5-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1000 g vykosteného, mäsitého bôčika bez kože, rozrezaného na plát, 1 veľká cibuľa, pokrájaná na hrubo, soľ, drvená rasca, 3 veľké strúčiky prelisovaného cesnaku, 3 PL bravčovej masti, voda čabajková plnka: 500 g mletého bravčového pliecka, 4 veľké strúčiky prelisovaného cesnaku, 1 CL soli, 2 PL sladkej mletej červenej papriky, 1 PL štipľavej mletej papriky, 1 CL čerstvo namletého čierneho korenia, 1/4 CL práškového cukru, 1CL drvenej rasce, studená voda
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pomalu pečená bůčková roláda s čabajkovou náplní, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pomalu pečená bůčková roláda s čabajkovou náplní - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pomalu pečená bůčková roláda s čabajkovou náplní

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist