RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Malinové tiramisu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Malinové tiramisu, recepty Malinové tiramisu, Malinové, tiramisu


Recept na Malinové tiramisu

Recept na Malinové tiramisu je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny. K přípravě Malinové tiramisu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 vejce 160 g krupicového cukru 150 g hladké mouky 50 g čokolády na vaření Náplň 300 g čerstvých malin 250 ml smetany ke šlehání 250 g mascarpone 100 g moučkového cukru 1 sáček vanilkového cukru 4 plátky želatiny 50 ml mandlového likéru Zdobení 50 g kakaa.

Malinové tiramisu
Zvětšit obrázek

Recept na Malinové tiramisu

Recept na Malinové tiramisu:
Vejce rozklepneme a žloutky oddělíme od bílků. Žloutky vyšleháme s polovinou cukru do pěny. Z bílků a zbylého cukru připravíme tuhý sníh. Obě hmoty propojíme. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a vmícháme ji do vaječné hmoty. Nakonec do ní zlehka zapracujeme prosátou mouku. Plech s vyšším okrajem vyložíme pečicím papírem, rozetřeme na něj těsto a vložíme do vyhřáté trouby. Korpus pečeme při 200 °C asi 12 - 15 minut. Pak ho i s papírem přesuneme z plechu na kovovou mřížku a necháme vychladnout. Mascarpone rozmícháme s moučkovým a vanilkovým cukrem. Smetanu vyšleháme dotuha a vmícháme ji do mascarpone. Želatinu namočíme asi ve 100 ml vody a necháme nabobtnat. Potom ji pomalu zahřejeme a rozpustíme. Horkou ji vmícháme do smetanové směsi. Maliny očistíme, omyjeme a necháme oschnout. Z vychladlého korpusu opatrně stáhneme pečicí papír a plát vrátíme na plech. Korpus pokapeme mandlovým likérem, poklademe malinami a nakonec potřeme smetanovým krémem. Tiramisu uložíme do chladničky ztuhnout. Před podáváním ho posypeme kakaem.

Poznámka k receptu na Malinové tiramisu:
pbarvavelmi jedlésnad maliny urodí sereceptík ukládá se+

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Malinové tiramisu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: pbarva
  • Datum vložení: 25.04.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny
  • Suroviny: 4 vejce 160 g krupicového cukru 150 g hladké mouky 50 g čokolády na vaření Náplň 300 g čerstvých malin 250 ml smetany ke šlehání 250 g mascarpone 100 g moučkového cukru 1 sáček vanilkového cukru 4 plátky želatiny 50 ml mandlového likéru Zdobení 50 g kakaa
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na malinové tiramisu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Malinové tiramisu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Malinové tiramisu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist