RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Dort prsa s potahem z Marshmallow bonbónů

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Dort prsa s potahem z Marshmallow bonbónů, recepty Dort prsa s potahem z Marshmallow bonbónů, Dort, prsa, potahem, Marshmallow, bonbónů


Recept na Dort prsa s potahem z Marshmallow bonbónů

Recept na Dort prsa s potahem z Marshmallow bonbónů je zařazen v kategorii dorty. K přípravě Dort prsa s potahem z Marshmallow bonbónů budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Korpus: 400 g polohrubé mouky 300 g cukru 20 lžic oleje 8 vajec 20 lžic vlažné vody 1 prášek do pečiva Krém: 250 g másla 2 vanilkové pudinky 600 ml mléka 2 lžíce cukru Potah: 2 balíčky bonbónů Marshmallow 6 lžic moučkového cukru 6 lžic sypké smetany do kávy 1 lžička vody Punčovina: rozdrobené piškoty rum krém + marmeláda, potravin. barvivo, bílek na přilepení ozdob.

Dort prsa s potahem z Marshmallow bonbónů
Zvětšit obrázek

Recept na Dort prsa s potahem z Marshmallow bonbónů

Recept na Dort prsa s potahem z Marshmallow bonbónů:
Korpus: Vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme olej, vodu, mouku smíchanou s práškem do pečiva. Vmícháme tuhý sníh z bílků. Část těsta nalijeme do formy srdce, zbytek rozdělíme do 2 mističek (skleněných, silikonových nebo teflonových). Pečeme při 180°C cca 20 minut (dorůžova). Krém: Máslo utřeme s cukrem do pěny. Uvaříme hustší pudink. Pudink necháme vychladit a přidáme do máslové pěny (obě složky musí mít stejnou teplotu). Potah: Rozpůlíme bonbóny, abychom měli zvlášť bílou a zvlášť růžovou část. Bílou část vložíme do misky s kapkou vody, nastavíme mikrovlnnou troubu na nejvyšší výkon a dáme rozehřát bonbóny na cca 15 vteřin. Po vyndání přisypáváme postupně moučkový cukr a smetanu, vše zpracováváme v hmotu. Ruce si pomazáváme rozpuštěným tukem, aby se nám hmota nelepila. Obarvíme troškou oranžového potravin. barviva. Stejně postupujeme i s růžovou částí bonbónů, tu obarvíme červeným barvivem. Po vychladnutí korpus (srdce) podélně rozkrojíme, namažeme marmeládou, vrstvou krému - přiklopíme vrchní díl. Celé srdce pomažeme krémem. Položíme mističky (prsa) tam, kam patří :). Punčovinou vytvoříme požadovaný tvar prsou i s bradavkami (popř. na bradavky použijeme lentilky). Dáme na půl hodiny ztuhnout do lednice. Po vychladnutí pomažeme celý dort krémem. Oranžovou hmotu vyválíme na cca 2 - 3 mm tenký plát, potáhneme celý dort. Vyválíme i červenou hmotu, z té vykrojíme tvar podprsenky a položíme na prsa. Dozdobíme cukrovým zdobením (kamínky, kuličky, cukrová srdíčka), ozdoby lepíme bílkem.

Poznámka k receptu na Dort prsa s potahem z Marshmallow bonbónů:
Nechala jsem se inspirovat hmotou z bonbónů z následující adresy.http://ekucharka.net/potahovaci-hmota-z-bonbonu-ma...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dort prsa s potahem z Marshmallow bonbónů, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: mikynka
  • Datum vložení: 26.07.2012
  • Počet porcí: 10
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Dorty
  • Suroviny: Korpus: 400 g polohrubé mouky 300 g cukru 20 lžic oleje 8 vajec 20 lžic vlažné vody 1 prášek do pečiva Krém: 250 g másla 2 vanilkové pudinky 600 ml mléka 2 lžíce cukru Potah: 2 balíčky bonbónů Marshmallow 6 lžic moučkového cukru 6 lžic sypké smetany do kávy 1 lžička vody Punčovina: rozdrobené piškoty rum krém + marmeláda, potravin. barvivo, bílek na přilepení ozdob
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dort prsa s potahem z marshmallow bonbónů, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dort prsa s potahem z Marshmallow bonbónů - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dort prsa s potahem z Marshmallow bonbónů

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist