Recept na Perkelt z vepřových jater s klobáskou
Recept na Perkelt z vepřových jater s klobáskou je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Perkelt z vepřových jater s klobáskou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g vepřových jater 100 g slaniny 1 velká cibule 1 lžíce paprikové pasty 3 rajčata 3 papriky 150 g pikantní paprikové klobásy 1 lžíce sladké papriky l lžička uzené papriky 1/2 lžičky pálivé papriky 1 lžíce mouky - nemusí být lžíce sádla nebo oleje sůl cibulová nať.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Perkelt z vepřových jater s klobáskou
Recept na Perkelt z vepřových jater s klobáskou: Na rozpáleném tuku zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme očistěná pokrájená játra, orestujeme, posypeme paprikou,přidáme paprikovou pastu, podlijeme a necháme dusit. Když jsou játra téměř měkká, přidáme rajčata a pokrájené paprikové lusky, kolečka klobásky a doděláme doměkka. Perkelt osolíme a můžeme posypat cibulkovou natí.
Poznámka k receptu na Perkelt z vepřových jater s klobáskou: Perkelt se nezahušťuje, já jsem ho ale přizpůsobila našim zvyklostem a zahustila trochou mouky rozmíchané ve vodě a nechala 20 minut provařit.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Perkelt z vepřových jater s klobáskou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: maris
- Datum vložení: 24.04.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 600 g vepřových jater 100 g slaniny 1 velká cibule 1 lžíce paprikové pasty 3 rajčata 3 papriky 150 g pikantní paprikové klobásy 1 lžíce sladké papriky l lžička uzené papriky 1/2 lžičky pálivé papriky 1 lžíce mouky - nemusí být lžíce sádla nebo oleje sůl cibulová nať
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na perkelt z vepřových jater s klobáskou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Perkelt z vepřových jater s klobáskou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Perkelt z vepřových jater s klobáskou
|
|