|
Recept na Pekelně pikantní guláš
Recept na Pekelně pikantní guláš je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Pekelně pikantní guláš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g hovězí kližky, 100 g dobrého špeku, 4 větší cibule, 6 stroužků česneku, 1 pórek celý, 1 červenou chilli papričku, 1 žlutou chilli papričku, 2 konzervy fazolí v chilli omáčce, sůl, 300 ml černého piva (byl Kozlík) 300 ml hovězího vývaru, 2 lžičky Harissy, sůl, čerstvě mletý pepř, 1/2 lžičky drceného kmínu,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pekelně pikantní guláš
Recept na Pekelně pikantní guláš: Maso si omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Cibuli, česnek oloupeme, nakrájíme nadrobno, chilli papričky nakrájíme na slabá kolečka. Pórek očistíme, omyjeme a také nakrájíme na slabá kolečka. Špek nakrájíme na kostičky a necháme vyškvařit, přidáme cibuli, česnek, chilli papričky a restujeme asi 3 min. Do tohoto základu vložíme maso a zprudka opečeme, aby se nám zatáhlo a zůstalo šťavnaté. Osolíme, opepříme, přidáme Harissu, kmín, pórek, podlijeme trochou piva a vývaru a necháme dusit. Podle potřeby podléváme pivem a vývarem a dusíme dokud není maso měkké. Přidáme fazole necháme provařit a podáváme.
Poznámka k receptu na Pekelně pikantní guláš: Přílohu si zvolíme dle své chuti u nás byl chleba. Guláš jsem nezahušťovala, zahustila ho dost cibule a pórek.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pekelně pikantní guláš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 29.09.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 600 g hovězí kližky, 100 g dobrého špeku, 4 větší cibule, 6 stroužků česneku, 1 pórek celý, 1 červenou chilli papričku, 1 žlutou chilli papričku, 2 konzervy fazolí v chilli omáčce, sůl, 300 ml černého piva (byl Kozlík) 300 ml hovězího vývaru, 2 lžičky Harissy, sůl, čerstvě mletý pepř, 1/2 lžičky drceného kmínu,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pekelně pikantní guláš,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pekelně pikantní guláš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pekelně pikantní guláš
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|