|
Recept na Pečený králík na kysaném zelí a černém pivu
Recept na Pečený králík na kysaném zelí a černém pivu je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Pečený králík na kysaném zelí a černém pivu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
- králík - kysané zelí - černé pivo - koření "Divočina" - sůl - kmín (drcený) - špek.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečený králík na kysaném zelí a černém pivu
Recept na Pečený králík na kysaném zelí a černém pivu: Naporcované králičí maso omyjeme, prošpikujeme, nasolíme a okořeníme. Do pekáče vložíme kysané zelí a na to klademe jednotlivé kusy králičího masa. Podlijeme černým pivem a zaklopíme poklopem (případně přikryjeme alobalem). Dáme do vyhřáté trouby a pečeme na 190°C přibližně 2 hodiny (do měkka). V průběhu pečení maso podléváme a před ukončením pečení maso odekryjeme a pečeme tak posledních cca 10 minut bez poklopu.
Poznámka k receptu na Pečený králík na kysaném zelí a černém pivu: Jako příloha je vhodný brambor, bramborový salát či chléb.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený králík na kysaném zelí a černém pivu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: vitklim
- Datum vložení: 28.03.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: - králík - kysané zelí - černé pivo - koření "Divočina" - sůl - kmín (drcený) - špek
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený králík na kysaném zelí a černém pivu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený králík na kysaném zelí a černém pivu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený králík na kysaném zelí a černém pivu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|