|
Recept na Pečený bůček plněný nádivkou s knedlíkem a zelím
Recept na Pečený bůček plněný nádivkou s knedlíkem a zelím je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pečený bůček plněný nádivkou s knedlíkem a zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
bůček, 2 rohlíky, trochu mléka, trochu másla, sůl, ml. pepř, muškátový oříšek, trochu strouhanky a kousek salámu nebo kousek uzeného masa. kysané zelí, jíška světlá Knorr, trošku cukru a knedlík, 2 vejce, zelená petrželka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečený bůček plněný nádivkou s knedlíkem a zelím
Recept na Pečený bůček plněný nádivkou s knedlíkem a zelím: Do bůčku uděláme kapsu a do ní dáme nádivku: 2 rohlíky namočíme v trošce mléka, pak vymačkame, přidáme trochu másla utřeného s 2 žloutky, salám nebo uzené maso nakrájime na kostičky. Přidáme sůl, ml. pepř, muškátový oříšek, petrželovou nať, strouhanku a pak sníh z bílků. Vše řádně promícháme a naplníme bůček. Kapsu zašijeme a pečeme jak jsme zvyklí. Zelí podusíme, osladíme cukrem a zahustíme světlou jíškou Knorr. Povaříme a odstavíme. Podáváme s knedlíkem.
Poznámka k receptu na Pečený bůček plněný nádivkou s knedlíkem a zelím: Yvajs to není bůček,to je skvost.Tyhle dobroty my taky občas můžeme a protože i tvá náplň se hrdě hlásí ke klasice,tak ti letí velká boďka. Jen prosím tě-v názvu (pečený) ti vypadlo e.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený bůček plněný nádivkou s knedlíkem a zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Yvajs (Yveta Chylová)
- Datum vložení: 09.02.2010
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: bůček, 2 rohlíky, trochu mléka, trochu másla, sůl, ml. pepř, muškátový oříšek, trochu strouhanky a kousek salámu nebo kousek uzeného masa. kysané zelí, jíška světlá Knorr, trošku cukru a knedlík, 2 vejce, zelená petrželka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený bůček plněný nádivkou s knedlíkem a zelím,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený bůček plněný nádivkou s knedlíkem a zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený bůček plněný nádivkou s knedlíkem a zelím
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|