|
Recept na Pastýřský řízek
Recept na Pastýřský řízek je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pastýřský řízek budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1kg Vepřového bůčku bez kosti (zmasilý) 130g uzené plece b.k - vařená 100g cibule 100g uzeného sýra 60g (2ks) vajec 60g smetany 12% sůl, pepř, hladká mouka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pastýřský řízek
Recept na Pastýřský řízek: Bůček zbavíme kůže nakrájíme na plátky (lépe koupit vyšší, aby jsme měli větší plátky), naklepeme do široka a plníme směsí Směs : uzená plec nakrájíme na kostičky nebo nudličky, najemno cibuli, nastrouhaný uzený sýr, syrových vajec a smetany Směs vkládáme na plátky bůčku, plátek přeložíme na půlku, aby vznikl tvar silnějších řízků (okraje můžeme sklepnout paličkou nebo použít párátko) Řízky naskládáme do tukem vymazaného pekáče, mírně osolíme, poprášíme moukou a prudce zapečeme, podlijeme vodou a za občasného přelévání výpekem upečeme doměkka
Poznámka k receptu na Pastýřský řízek: přílohy různě upravené brambory hrách, čočka
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pastýřský řízek, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: George
- Datum vložení: 13.09.2010
- Počet porcí: 10
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1kg Vepřového bůčku bez kosti (zmasilý) 130g uzené plece b.k - vařená 100g cibule 100g uzeného sýra 60g (2ks) vajec 60g smetany 12% sůl, pepř, hladká mouka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pastýřský řízek,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pastýřský řízek - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pastýřský řízek
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|