|
Recept na Papiňákové pažitkové roládky na hlívě ústřičné
Recept na Papiňákové pažitkové roládky na hlívě ústřičné je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Papiňákové pažitkové roládky na hlívě ústřičné budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
vepřové maso-použila jsem plátky z krkovičky trochu mletého zázvoru a pepře plnotučná hořčice nastrouhaný sýr Eidam nakrájená pažitka uzenina(klobáska,párek) sladkokyselý okurek červená kapie 1 PL oleje 1 větší cibule 50 g špeku 200 g hlívy ústřičné 1 kostka masoxu 1-2 PL hladké mouky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Papiňákové pažitkové roládky na hlívě ústřičné
Recept na Papiňákové pažitkové roládky na hlívě ústřičné: Opláchnuté a osušené plátky masa rozklepeme do stran, z vnitřní strany mírně opepříme, posypeme mletým zázvorem a potřeme hořčicí. Posypeme nastrouhaným sýrem a hustě posypeme nakrájenou pažitkou. Poklademe uzeninou, širšíma nudličkama kapie a na polovinu překrojeným okurkem. Opatrně zavineme do roládky a zajistíme motouzem. Špek a očistěnou cibuli nakrájíme nadrobno, hlívu i s nožkama nakrájíme na větší kusy. V papiňáku na rozehřátý olej dáme cibuli společně se špekem a necháme zesklovatět. Přidáme hlívu a restujeme 5 minut, pak vložíme roládky, ze všech stran necháme zatáhnout, přilijeme 1,5 dc vody, rozdrobíme masox, hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a necháme na velkém plameni, než začne syčet ventil. Poté plamen ubereme na minimum a vaříme 20 minut. Hrnec ochladíme, otevřeme, měkké roládky vyjmeme a uchováme na teplém místě. Podle toho, kolik a jak hustou chceme omáčku, rozmícháme ve vodě hladkou mouku, vlijeme do hrnce se šťávou a za stálého míchání provařujeme 10 minut. Dle chuti můžeme dosolit, opepřit. Z roládek odstraníme motouz, nařežeme je na úhledné širší plátky, vložíme do hotové omáčky, necháme prohřát a můžeme podávat. Hodí se knedlík, nebo rýže.
Poznámka k receptu na Papiňákové pažitkové roládky na hlívě ústřičné: V první části surovin jsem úmyslně neuváděla množství. Já jsem použila 2 větší plátky krkovičky-1ks asi 200g, 50g sýra, 1 velký okurek, 1/2kapie a 4 vrchovaté PL nakrájené pažitky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Papiňákové pažitkové roládky na hlívě ústřičné, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 14.12.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: vepřové maso-použila jsem plátky z krkovičky trochu mletého zázvoru a pepře plnotučná hořčice nastrouhaný sýr Eidam nakrájená pažitka uzenina(klobáska,párek) sladkokyselý okurek červená kapie 1 PL oleje 1 větší cibule 50 g špeku 200 g hlívy ústřičné 1 kostka masoxu 1-2 PL hladké mouky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na papiňákové pažitkové roládky na hlívě ústřičné,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Papiňákové pažitkové roládky na hlívě ústřičné - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Papiňákové pažitkové roládky na hlívě ústřičné
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|