Recept na Pangas s pikantním přelivem
Recept na Pangas s pikantním přelivem je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pangas s pikantním přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 filety pangasia 100 g suchého salámu v pepři (nebo v pálivé paprice) 1 velká cibule 6 stroužků česneku sezamový olej hladká mouka granulovaný česnek sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pangas s pikantním přelivem
Recept na Pangas s pikantním přelivem: Maso osolíme a okořeníme granulovaným česnekem. Zprudka ho opečeme na pánvi s 2-3 lžícemi sezamového oleje - asi 5-7 minut z každé strany. Po prvních pěti minutách přidáme nudličky salámu, hrubě nasekanou cibuli a plátky česneku. Opečené maso vyndáme, ostatní opečeme dohněda, zasypeme lžící hladké mouky, prosmahneme a zalijeme studenou vodou. Omáčku povaříme, zredukujeme hustotu a dochutíme solí a pepřem. Při podávání poléváme rybí filety cibulovo-salámovou omáčkou.
Poznámka k receptu na Pangas s pikantním přelivem: Elizo tak jsem tento recept vyzkoušela a byla to moc příjemná změna. Moc nám to chutnalo. Dělala jsem to předevčírem, ale dokopala jsem se tady až teď. Fotky nemám. Byla tu zrovna návštěva, takže bylo všechno na rychlo. Bodík jsem dávala a určitě to zase někdy uvařím
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangas s pikantním přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 06.06.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 filety pangasia 100 g suchého salámu v pepři (nebo v pálivé paprice) 1 velká cibule 6 stroužků česneku sezamový olej hladká mouka granulovaný česnek sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangas s pikantním přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangas s pikantním přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangas s pikantním přelivem
|
|