Recept na Mleté maso v kabátku
Recept na Mleté maso v kabátku je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Mleté maso v kabátku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
mleté maso - lepší je jen plec sůl pepř česnek koření na mletá masa anglická slanina , šunka od kosti nebo něco podobného šlehačka strouhaný sýr brambory.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mleté maso v kabátku
Recept na Mleté maso v kabátku: Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Mleté maso smícháme s kořením a řádně promícháme. Z hmoty tvoříme válečky a balíme do zvolené uzeniny. Já měl šunku, anglickou slaninu a bůčkovou roládu. Na trošičku pomaštěné dno zapékací mísy skládáme brambory na to zabalené válečky, opět brambory, zasypeme strouhaným sýrem , zalijeme šlehačkou a dáme péci asi na 45 minut.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mleté maso v kabátku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pbarva
- Datum vložení: 10.03.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: mleté maso - lepší je jen plec sůl pepř česnek koření na mletá masa anglická slanina , šunka od kosti nebo něco podobného šlehačka strouhaný sýr brambory
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mleté maso v kabátku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mleté maso v kabátku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mleté maso v kabátku
|
|