|
Recept na Mišmaš- zapečené bramboro-těstoviny
Recept na Mišmaš- zapečené bramboro-těstoviny je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Mišmaš- zapečené bramboro-těstoviny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
brambory, vařené ve slupce, těstoviny,mašličky,kolínka,flíčky ap. anglická slanina uzené maso, nebo jiné uzeniny cibule pórek česnek tuk vegeta medvědí česnek petržel, pažitka vejce, čím víc, tím lépe smetana mléko strouhaný tvrdý sýr pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mišmaš- zapečené bramboro-těstoviny
Recept na Mišmaš- zapečené bramboro-těstoviny: Do větší mísy protlačím uvařené, studené brambory přes sítko (se strunama, jako na bramborový salát). Přidám uvařené těstoviny propláchnuté studenou vodou,smíchám prosolím,propepřím. Pak na pánvi na tuku orestuji nakrájenou cibuli,pórek, anglickou slaninu, uzené, nebo jakékoli uzeniny a vmíchám do brambor a těstovin. Dochutím prolisovaným česnekem, vegetou, medvědím česnekem, petrželkou, do všeho nastrouhám sýr a promíchám. Dám do zapékací nádoby,kterou mám vymazanou tukem, já používám sádlo a zapeču tak napůl. Ve smetaně ředěné mlékem si rozšlehám několik vajec a těmi zaliju bramboro-těstoviny a dopeču dorůžova.
Poznámka k receptu na Mišmaš- zapečené bramboro-těstoviny: V letní sezoně přidávám čerstvé, podušené houby, jinak i žampiony, nebo hlívu ústřičnou. Nic nevrstvím, proto Mišmaš. Receptů na tyto dvě základní ingredience brambory, nebo těstoviny, je tu dost, ale tento je zase jiný a jednodušší.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mišmaš- zapečené bramboro-těstoviny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 06.03.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: brambory, vařené ve slupce, těstoviny,mašličky,kolínka,flíčky ap. anglická slanina uzené maso, nebo jiné uzeniny cibule pórek česnek tuk vegeta medvědí česnek petržel, pažitka vejce, čím víc, tím lépe smetana mléko strouhaný tvrdý sýr pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mišmaš- zapečené bramboro-těstoviny,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mišmaš- zapečené bramboro-těstoviny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mišmaš- zapečené bramboro-těstoviny
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|