|
Recept na Marocký kebab
Recept na Marocký kebab je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Marocký kebab budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
450 g mletého libového jehněčího masa nebo hovězího masa 3 lžíce syrové strouhané cibule 1 lžíce nasekané petržele 1 lžička mletého kmínu 1 lžička práškové čili papriky 1 lžička mleté skořice ¼ lžičky mletého zázvoru 1 vejce sůl a čerstvě mletý pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Marocký kebab
Recept na Marocký kebab: Maso, cibuli, bylinky, koření, vejce vše dobře promíchejte,pak přidejte ostatní a vše promíchejte dobře rukama. Směs vytvarujte do tvaru silných doutníků a dejte je na talíř (pokud nemáte špejle, můžete jen udělat placičky a grilovat stejně jako kebaby, na špejli se ale maso lépe griluje). Zakryjte je fólií a zhruba 1 hodinu je chlaďte. Asi 12 dřevěných špejlí nechte 30 minut nasáknout vodou. Každý doutník napíchněte na špejli a maso ještě upravte, aby zachovalo tvar. Kebaby grilujte 5-6 minut, pak je obraťte a opékejte stejnou dobu po druhé straně, aby byly stejnoměrně hnědé. Podávejte je ozdobené zeleninou podle chuti.
Poznámka k receptu na Marocký kebab: Moc dobré, dnes jsem dělala. Zejména ta skořice je vynikající! Bod jasný
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Marocký kebab, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Ivana41
- Datum vložení: 19.03.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 450 g mletého libového jehněčího masa nebo hovězího masa 3 lžíce syrové strouhané cibule 1 lžíce nasekané petržele 1 lžička mletého kmínu 1 lžička práškové čili papriky 1 lžička mleté skořice ¼ lžičky mletého zázvoru 1 vejce sůl a čerstvě mletý pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na marocký kebab,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Marocký kebab - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Marocký kebab
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|