|
Recept na Marinované vepřové ražničí
Recept na Marinované vepřové ražničí je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Marinované vepřové ražničí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Asi půl kila vepřové plece, dle počtu strávníků. Marináda: 1 lžíce oleje, 1 lžíce čerstvé sekané petrželky, 1 lžíce citronové šťávy, 1 lžíce majoránky, 1 lžíce hořčice, 1 lžíce utřeného česneku. Potřebujeme ještě 1 větší cibuli a kousek špeku..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Marinované vepřové ražničí
Recept na Marinované vepřové ražničí: Plec si nakrájíme na kousky a naložíme ji přes noc do marinády. Na druhý den střídavě napícháme maso, cibuli, slaninu na špejle, dáme do pekáčku a asi hodinku pečeme a podléváme výpekem. Po upečení vyndáme z pekáčku, výpek slejeme a zaprášíme mírně moukou, aby nám vznikla šťáva. Jako příloha jsou dobré opékané brambory, ale i vařené nebo hranolky a zeleninová obloha.
Poznámka k receptu na Marinované vepřové ražničí: Můžete použít jakékoliv vepřové maso, třeba i kýtu nebo krček, pokud není zrovna na řízek. Marináda maso dobře proleží.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Marinované vepřové ražničí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 20.11.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Asi půl kila vepřové plece, dle počtu strávníků. Marináda: 1 lžíce oleje, 1 lžíce čerstvé sekané petrželky, 1 lžíce citronové šťávy, 1 lžíce majoránky, 1 lžíce hořčice, 1 lžíce utřeného česneku. Potřebujeme ještě 1 větší cibuli a kousek špeku.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na marinované vepřové ražničí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Marinované vepřové ražničí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Marinované vepřové ražničí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|