|
Recept na Marinovane, pomalu pecene jehneci
Recept na Marinovane, pomalu pecene jehneci je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Marinovane, pomalu pecene jehneci budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1200 g jehneciho masa (ja mela hrbet a krk) marinada: 4 roztlucene hrebicky 4 roztlucene kulicky jalovce 1 lzicka mlete skorice 1 lzicka mleteho noveho koreni 1 lzicka mleteho rimskeho kminu (cumin) 1 lzicka mleteho koriandru 1/2 lzicky mleteho kardamonu 1 lzice medu 2 lzice teriyaki omacky 5 strouzku cesneku stava z 1/2 citronu 80 ml kvalitniho olivoveho oleje sul drceny pepr.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Marinovane, pomalu pecene jehneci
Recept na Marinovane, pomalu pecene jehneci: Vsechno sypke koreni dame na suchou panev a na mirnem ohni nechame lehce provonet. Nasypeme do mixeru, pridame med, teriyaki, citronovou stavu, strouzky cesneku a promixujeme. Nakonec pridame olivovy olej. Takto pripravenou marinadou ze vsech stran potreme maso, vlozime do lednice a nechame 24 hodin marinovat. Po uplynuti doby vlozime maso (i s veskerou marinadou) do nadoby na peceni, podlijeme trochou vody a prikryte peceme 4 hodiny pri 140 stupnich (horni a dolni ohrev). Pote odkryjeme a jeste 1/2 - 1 hodinu dopekame. Prubezne polevame vypekem. Podavame s cim je libo, u nas se stouchanym bramborem s mrkvi a fenyklovym salatem.
Poznámka k receptu na Marinovane, pomalu pecene jehneci: Úžasné, moc se Ti to povedlo, o fotkách už se ani nezmiňuju, ty jsou krásné vždycky
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Marinovane, pomalu pecene jehneci, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aisha
- Datum vložení: 15.02.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1200 g jehneciho masa (ja mela hrbet a krk) marinada: 4 roztlucene hrebicky 4 roztlucene kulicky jalovce 1 lzicka mlete skorice 1 lzicka mleteho noveho koreni 1 lzicka mleteho rimskeho kminu (cumin) 1 lzicka mleteho koriandru 1/2 lzicky mleteho kardamonu 1 lzice medu 2 lzice teriyaki omacky 5 strouzku cesneku stava z 1/2 citronu 80 ml kvalitniho olivoveho oleje sul drceny pepr
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na marinovane, pomalu pecene jehneci,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Marinovane, pomalu pecene jehneci - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Marinovane, pomalu pecene jehneci
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|