|
Recept na Maďarský krůtí perkelt se zelím
Recept na Maďarský krůtí perkelt se zelím je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Maďarský krůtí perkelt se zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g krůtího stehenního masa 1 sklenice kysaného zelí 1 brambor 1 červená paprika 1 bílá nebo zelená paprika 2 cibule 2dcl bílého vína vývar bobkový list, snítka tymiánu, jalovec, pepř 2 PL sladké maďarské papriky sůl olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Maďarský krůtí perkelt se zelím
Recept na Maďarský krůtí perkelt se zelím: Na oleji si zpěníme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a zprudka opečeme, osolíme, zaprášíme paprikou, promícháme a podlijeme trochou vývaru nebo vody. Necháme asi 15 minut dusit a pustit šťávu. Poté přihodíme jalovec, bobkový list, pepř a tymián (nemusí být). Vmícháme kysané zelí, nastrouhaný syrový brambor, podlijeme vínem, promícháme a dusíme skoro do měkka. Ke konci přidáme pokrájené papriky a dovaříme asi 15 minut
Poznámka k receptu na Maďarský krůtí perkelt se zelím: rebeka:Dorejdila a konečně uvařila, ale že to trvalo Díky Nadi za krásné foto, jsem ráda, že chutná
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Maďarský krůtí perkelt se zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 11.03.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 500g krůtího stehenního masa 1 sklenice kysaného zelí 1 brambor 1 červená paprika 1 bílá nebo zelená paprika 2 cibule 2dcl bílého vína vývar bobkový list, snítka tymiánu, jalovec, pepř 2 PL sladké maďarské papriky sůl olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na maďarský krůtí perkelt se zelím,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Maďarský krůtí perkelt se zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Maďarský krůtí perkelt se zelím
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|