|
Recept na Lovecké a bylinkové naložené kuřecí kousky
Recept na Lovecké a bylinkové naložené kuřecí kousky je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Lovecké a bylinkové naložené kuřecí kousky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kuřecí prsa(2), 1 cibule, 1 stroužek česneku, 100 g loveckého salámu(může být i bez něho), 1 hrst sterilované papriky + 200 ml sladkokyselého nálevu, 2 keříková rajčátka, kousek pórku, 5O g nivy, škrob na naložení, grilovací bylinkové koření, malinko vody, olej, sůl-nemusí být..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Lovecké a bylinkové naložené kuřecí kousky
Recept na Lovecké a bylinkové naložené kuřecí kousky: Prsa nakrájíme na menší kousky, dáme je obalené ve škrobu do misky, zakapeme olejem a necháme 2 hodiny marinovat. Zatím si nakrájíme cibuli na nudličky, česnek na plátky, pórek na kolečka a lovecký salám také na nudličky. Na pánev si dáme trošku oleje, do horkého dáme marinované maso, restujeme, po chvíli přidáme grilovací bylinkové koření, cibuli, česnek a také orestujeme. Pak přimícháme sterilované papriky, pórek, nakrájená rajčata, lovecký salám, vše promícháme a zalijeme nálevem z naložených paprik, můžeme naředit malinko vodou, nastrouháme polovinu nivy, stále promícháváme, osolíme-nebo také ne, niva je slaná a nálev také. Při servírování nastrouháme na přílohu(byla rýže)druhou polovinu nivy a prohřejeme v mikrovlnce, jen tak, aby se sýr roztavil.
Poznámka k receptu na Lovecké a bylinkové naložené kuřecí kousky: Pečená prsa z kuřete nemáme rádi, připadají nám suchá a tak z nich dělám pokaždé nějakou jinou a hlavně vlhkou dobrotu jako dnes a pochutnali jsme si. Stehna a křídla upeču, ze skeletu bude polévka a možná ještě risoto-teda bude-li tam nějaké maso. Čili 3-4 jídla z jednoho kuřecího prcka!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lovecké a bylinkové naložené kuřecí kousky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 10.07.2012
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Kuřecí prsa(2), 1 cibule, 1 stroužek česneku, 100 g loveckého salámu(může být i bez něho), 1 hrst sterilované papriky + 200 ml sladkokyselého nálevu, 2 keříková rajčátka, kousek pórku, 5O g nivy, škrob na naložení, grilovací bylinkové koření, malinko vody, olej, sůl-nemusí být.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lovecké a bylinkové naložené kuřecí kousky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lovecké a bylinkové naložené kuřecí kousky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lovecké a bylinkové naložené kuřecí kousky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|