|
Recept na Kysané nové zelí se sušenými švestkami
Recept na Kysané nové zelí se sušenými švestkami je zařazen v kategorii přílohy.
K přípravě Kysané nové zelí se sušenými švestkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
700g kysaného nového zelí, 200g sušených švestek, 150g uzené slaniny, 1 střední cibule, 2 lžíce třtinového cukru, mletý pepř, 1 střední brambor, 2-3 lžíce vody.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kysané nové zelí se sušenými švestkami
Recept na Kysané nové zelí se sušenými švestkami: Na kostičky nakrájenou slaninu vyškvaříme, škvarky vyjmeme a uchováme v teple. K tuku přidáme třtinový cukr, necháme zkaramelizovat, přidáme najemno nakrájenou cibuli, zarestujeme dosklovata, přidáme překrájené kysané zelí i s lákem, opepříme a pod pokličkou 15-20 minut dusíme a podle potřeby podléváme vodou. Zahustíme najemno nastrouhaným bramborem, 5 minut provaříme, přidáme rozpůlené sušené švestky, provaříme 5 minut, odstavíme a dalších 5 minut necháme spojit chutě. Podáváme k pečeným masům.
Poznámka k receptu na Kysané nové zelí se sušenými švestkami: Tuto delikatesu nám připravila skvělá kuchařka švagrová Jana v Karviné.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kysané nové zelí se sušenými švestkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jenda1
- Datum vložení: 01.05.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Přílohy
- Suroviny: 700g kysaného nového zelí, 200g sušených švestek, 150g uzené slaniny, 1 střední cibule, 2 lžíce třtinového cukru, mletý pepř, 1 střední brambor, 2-3 lžíce vody
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kysané nové zelí se sušenými švestkami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kysané nové zelí se sušenými švestkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kysané nové zelí se sušenými švestkami
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|