|
Recept na Kuřecí závitky se sýrem a šunkou v sýrovém přelivu
Recept na Kuřecí závitky se sýrem a šunkou v sýrovém přelivu je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí závitky se sýrem a šunkou v sýrovém přelivu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 kuřecí prsíčka 3 plátky uzeného sýra Krolewski (Albert) 6 plátků Loveckého sýra s česnekem (Albert) 6 plátků šunky 1 PL koření Hungaria (Koření s orlem) 1 PL citronového pepře (Koření s orlem) 1 PL sýrové omáčky v prášku (Koření od Lubana) 3 dcl dobrého suchého bílého vína Cca 2 PL oleje (já dala slunečnicový).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí závitky se sýrem a šunkou v sýrovém přelivu
Recept na Kuřecí závitky se sýrem a šunkou v sýrovém přelivu: Do vhodné nádoby na marinování dáme koření, olej a 1,5 dcl vína. Rozmícháme. Kuřecí prsíčka rozřízneme na plát a jemně naklepeme. Vnoříme do marinády a necháme minimálně 3 hodiny marinovat, ideálně přes noc. Plátky z marinády vyndáme a osušíme. Na každý plátek položíme plátek uzeného sýra, 2 plátky šunky a 2 plátky Loveckého sýra. Svineme a upevníme jehlicemi, provázkem apod. Na rozehřátém oleji orestujeme závitky z obou stran, pak pomalinku dusíme. Podléváme zbylou marinádou, do které přilijeme zbylé víno. Po 15 minutách obrátíme a dodusíme dalších 15 minut na druhé straně. Podléváme výpekem. Já už nedochucovala, ale lze, samozřejmě. Vypneme sporák a necháme spojit chutě. Chuť je jemná, voní a chutná po sýrech a je vyvážená. Podávala jsem s rýží natural. Já chtěla hlavně vyzkoušet sýrovou omáčku v prášku - doporučuju sehnat: složení - sůl, sýrový prášek, cibule, česnek, pepř, kmín, mušk. ořech, pažitka, škrob
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí závitky se sýrem a šunkou v sýrovém přelivu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 28.02.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 3 kuřecí prsíčka 3 plátky uzeného sýra Krolewski (Albert) 6 plátků Loveckého sýra s česnekem (Albert) 6 plátků šunky 1 PL koření Hungaria (Koření s orlem) 1 PL citronového pepře (Koření s orlem) 1 PL sýrové omáčky v prášku (Koření od Lubana) 3 dcl dobrého suchého bílého vína Cca 2 PL oleje (já dala slunečnicový)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí závitky se sýrem a šunkou v sýrovém přelivu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí závitky se sýrem a šunkou v sýrovém přelivu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí závitky se sýrem a šunkou v sýrovém přelivu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|