|
Recept na Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem
Recept na Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kuřecí nebo krůtí řízky 500ml podmáslí 200ml sladké smetany 3 jarní cibulky 2PL křenu nebo krenexu svazek zelené petrželky sůl, pepř olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem
Recept na Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem: Kuřecí řízky si osolíme a opepříme. Na marinádu si smícháme podmáslí, křen, polovinu posekané petrželky a zelené části cibulek, osolíme a zalijeme marinádou maso. Necháme marinovat přes noc. Druhý den maso vyjmeme z marinády, osušíme a opečeme zrudka na pekáčku s rozehřátým olejem. Přidáme na kolečka nakrájené bílé části cibulek, orestujeme a vše zalijeme marinádou. Dáme do rozehřáté trouby a pečeme 30 minut. Poté maso vyjmeme, omáčku rozmixujeme, přilijeme sladkou smetanu a zbytek posekané petrželky. Prohřejeme a dochutíme podle potřeby. Omáčka by měla být mírně nakyslá. Přílohu jsem zvolila pouze zeleninovou, ale jistě se budou hodit i bramborové variace. Mraženou zeleninu a čerstvou brokolici si vložíme do nádoby vhodně do MW trouby, osolíme, přidáme kousek másla, zakryjeme potravinářskou fólií a dáme na nejvyšší výkon na minutu a půl do MW. Poté protřepeme a vrátíme vlnit ještě minutu. Zelenina zůstane krásně křupavá.
Poznámka k receptu na Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem: Maso je díky podmáslí krásně šťavnaté a křehké.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 21.06.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4 kuřecí nebo krůtí řízky 500ml podmáslí 200ml sladké smetany 3 jarní cibulky 2PL křenu nebo krenexu svazek zelené petrželky sůl, pepř olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí v podmáslové marinádě s křenem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|