|
Recept na Kuřecí roláda s nádivkou z vepřovky
Recept na Kuřecí roláda s nádivkou z vepřovky je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí roláda s nádivkou z vepřovky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
700g kuřecích vykoštěných stehen 1 vepřovka ve vlastní šťávě- nejlíp domácí 4 plátky toustové chleba namočeného v mléce strouhanka dle potřeby 2 vařená vejce 3 vejce syrová 1/2 steril. zeleniny Kunovjanka 3 párky majoránku,sůl, česnek, muškát. oříšek mletý, grilovací koření, drcený kmín, podravka solamil hořčice.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí roláda s nádivkou z vepřovky
Recept na Kuřecí roláda s nádivkou z vepřovky: Kuřecí maso rozprostřeme na vál nebo nejlíp na potravinářskou folii aby se nám lépe zabalovala roláda. Posolíme, opepříme, pomažeme hořčicí. V míse rozmícháme vejce s ostatním kořením krom grilovacího, vekou, vepřovkou i se šťávou, kunovjankou bez nálevu,a smícháme v nádivku. rozprostřeme na plát masa, doprostřed dáme párky a vařená vejce a zamotáme, obmotáme potravin. špagátem aby roláda držela nebo dáme punčochu na rolády a dáme na pekáček.Posypeme solamilem cca 1 pol. lž. a grilovacím kořením. Mě se nevešlo do pekáčku tak jsem dala na hluboký plech.Podlejeme cca 2 dcl vody a trochou podravky. Pečeme na 180°C cca 30 minut. Podléváme maso aby bylo šťavnaté. Když je upečeno, vše krom výpeku vyndáme a plech dáme na sporák, převaříme výpek, přilejeme vodu podle potřeby kolik chceme omáčky na podlévání a přikořeníme podravkou, zahustíme trochou mouky a provaříme.
Poznámka k receptu na Kuřecí roláda s nádivkou z vepřovky: Já jako přílohu dělala plněné brambory jako harmoniku, recept je zde na topreceptech, bylo to skvělé a bramborům to dodalo šmak.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí roláda s nádivkou z vepřovky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: k.radulka (Radka Kárníková)
- Datum vložení: 01.04.2010
- Počet porcí: 10
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 700g kuřecích vykoštěných stehen 1 vepřovka ve vlastní šťávě- nejlíp domácí 4 plátky toustové chleba namočeného v mléce strouhanka dle potřeby 2 vařená vejce 3 vejce syrová 1/2 steril. zeleniny Kunovjanka 3 párky majoránku,sůl, česnek, muškát. oříšek mletý, grilovací koření, drcený kmín, podravka solamil hořčice
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí roláda s nádivkou z vepřovky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí roláda s nádivkou z vepřovky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí roláda s nádivkou z vepřovky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|