|
Recept na Kuřecí plátky s ostrou zeleninou a vajíčkem
Recept na Kuřecí plátky s ostrou zeleninou a vajíčkem je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí plátky s ostrou zeleninou a vajíčkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 kg kuřecí prsa,můžou být i vepřové plátky sůl, pepř, olej 3 papriky špičaté 1 větší cibule 1 plechovka loupaných rajčat 2 feferonky, 1 lžička hladké mouky 100 g šunky nebo salámu ( krájený ) sojová omáčka a worcester toustový sýr asi 6-8 plátků 4 vajíčka, zelená petrželka a ředkvička na ozdobu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí plátky s ostrou zeleninou a vajíčkem
Recept na Kuřecí plátky s ostrou zeleninou a vajíčkem: Nejdřív si uděláme ostrou směs z paprik, cibule, feferonek a rajčat. Cibuli zapěníme na oleji, přidáme papriky na nudličky a 2 feferonky. Posolit, popepřit a podusit do měkka. Pak přidáme rajčata i s nálevem, zaprášíme trochu moukou a promícháme. Necháme přejít varem a odstavíme. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji po obou stranách osmahneme a zakápneme sojovou omáčkou a worcestrem ( jako minutku ). Pak plátky přendáme na pekáček a každý přikryjeme šunkou. Na ni dáme 2 lžíce zeleniny a plátek, nebo dva sýra. Necháme v troubě asi na 5 minut zapéct a pak usmažíme volská oka z vajec a položíme na zapečený sýr. Ozdobíme a podáváme buď s chlebem, hranolky nebo s rýži.
Poznámka k receptu na Kuřecí plátky s ostrou zeleninou a vajíčkem: Já jsem dělala pro návštěvu. Měla jsem kuřecí i vepřové maso a oboje bylo výborné. Kdo nemá rád ostré, může místo feferonek přidat třeba česnek nebo bylinky. Recept jsem si vymyslela, ale určitě nejsem sama, kdo něco podobné dělá.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí plátky s ostrou zeleninou a vajíčkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jaruna18 (Jarmila)
- Datum vložení: 21.06.2012
- Počet porcí: 2-4 podle velikosti masa
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1/2 kg kuřecí prsa,můžou být i vepřové plátky sůl, pepř, olej 3 papriky špičaté 1 větší cibule 1 plechovka loupaných rajčat 2 feferonky, 1 lžička hladké mouky 100 g šunky nebo salámu ( krájený ) sojová omáčka a worcester toustový sýr asi 6-8 plátků 4 vajíčka, zelená petrželka a ředkvička na ozdobu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí plátky s ostrou zeleninou a vajíčkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí plátky s ostrou zeleninou a vajíčkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí plátky s ostrou zeleninou a vajíčkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|