|
Recept na Kuřecí kapsa "Čorizo" v Hrašce
Recept na Kuřecí kapsa "Čorizo" v Hrašce je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí kapsa "Čorizo" v Hrašce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kuřecí prso, půl klobásy Čorizo, 2 plátky uzeného sýra, 1 plátek šunky Prosciutto, 1 vajíčko, Hraška na obalení, olej, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí kapsa "Čorizo" v Hrašce
Recept na Kuřecí kapsa "Čorizo" v Hrašce: Kuřecí prsíčko rozkrojíme, abychom získali větší plát. Pod něj, i na prso si dáme fólii a prsíčko naklepeme. Vrchní folii odstraníme. Klobásu nastrouháme, nebo nadrobno nakrájíme, sýr nakrájíme na kostičky, šunku taktéž nakrájíme na kostičky. Na 1 lžičce oleje osmažíme nastrouhanou klobásu, šunku, přidáme vajíčko a necháme srazit. Nakonec přidáme uzený sýr a směs necháme vychladit. Nemusíme solit, klobása i sýr jsou dost slané. Vychlazenou směs dáme na plát masa a pomocí fólie přehneme, malinko přitlačíme. kapsu zvrchu mírně posolíme. Na talířek nasypeme trochu obalovací směsi Hrašky a kapsu obalíme. Asi 50g Hrašky rozmícháme v necelé 1 dcl vody a do této směsi ponoříme kapsu. Smažíme na mírném plameni dorůžova z obou stran.
Poznámka k receptu na Kuřecí kapsa "Čorizo" v Hrašce: ZDROJ-JÁÁ!!!!:-))))
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí kapsa "Čorizo" v Hrašce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 10.10.2012
- Počet porcí: 1 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 kuřecí prso, půl klobásy Čorizo, 2 plátky uzeného sýra, 1 plátek šunky Prosciutto, 1 vajíčko, Hraška na obalení, olej, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí kapsa "Čorizo" v hrašce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí kapsa "Čorizo" v Hrašce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí kapsa "Čorizo" v Hrašce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|